Meny

Gransker Tesla etter bilbrann

BRANN: Dette er en av tre branner som amerikanske myndigheter vil se nærmere på. Foto: Tennessee Highway Patrol (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tesla avviser rykter om tilbakekalling av elbilen.

Etter at tre Tesla-biler har begynt å brenne over en femukers periode vil amerikanske veimyndigheter etterforske hendelsene.

Teslas kommunikasjonssjef for Skandinavia, Esben Pedersen, forteller VG at det ikke er snakk om tilbakekalling av Tesla Model S.

Les også: Tesla: – Vi har tidenes sikreste bil

– Dette betyr bare at de vil undersøke hva som har skjedd, hvilket er normal prodsedyre i slike situasjoner, skriver Pedersen til VG i en epost.

To av brannene skal ha skjedd i forbindelse med at bilen har kjørt over metallobjekter på veien og at det da skal ha gått hull på bilens batteripakke, ifølge Automotive News.

Den tredje bilen skal ha begynt å brenne etter et krasj i høy hastighet.

Pedersen forteller VG at de vil undersøke hendelsene og at det er Tesla selv som har oppfordret til undersøkelsen for å unngå spekulasjoner.

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus