Audi S3

En fantastisk bil å kjøre

AVSLØRT: Hekkdiffusoren med det S-tilpassede doble eksosanlegget med to ovale enderør, avslører at dette ikke er en helt vanlig A3. FOTO: Petter Handeland
AVSLØRT: Hekkdiffusoren med det S-tilpassede doble eksosanlegget med to ovale enderør, avslører at dette ikke er en helt vanlig A3. FOTO: Petter Handeland

Men den har én stor «feil». Prisen er fra 753.400 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik det sømmer seg en premiumprodusent, har Audi en egen serie med sportslige modellversjoner.

S- og RS-betegnelser foran de vante modellsifrene hos Audi, får det til å sitre i gassfoten hos de bilinteresserte.

Selv om Audi S3 er den rimeligste av S- og RS-versjonene, blir du ikke servert enkel spoilertrimming og noen ekstra hestekrefter.

Da vi prøvekjørte Audi S3 i Tyskland, ga vi deg en grundig innføring i hva Audi S3, men her er de viktigste detaljene:

Firehjulsdrift, 2,0-liters turbomotor med 300 hk, senket sportsunderstell, samt utvendige og innvendige godbiter. Det skulle være gode muligheter til å holde deg våken bak rattet.

Audi S3 Sportback 2013=

SPORTY: Audi S3 kombinerer praktiske egenskaper, brukbar komfort og supre kjøreegenskaper på en forbilledlig måte. Den store haken er at det koster fryktelig mye penger. FOTO: Petter Handeland

Kjøreegenskaper: 6

For sikkerhets skyld tok vi en tur innom Rudskogen da vi skulle teste Audi S3. Det er en bil du kun kan nyte i korte blaff på norske landeveier. De er morsomme nok, men du kjenner hele tiden at bilen kun utnytter en liten del av et stort register.

Når den får løpe fritt, viser det seg at Audi S3 er en verdig bærer av S-betegnelsen. Kraftige og utholdende bremser, samt et veigrep som på sitt mest innbitte nekter å slippe tak i moder jord.

Spesielt fin er innstyringen: Den lystrer kommando umiddelbart, og selv med høy fart inn i Rudskogens krappe svingkombinasjoner, sitter det som om noen hadde lagt skinner på idealsporet. Understyring vil S3 ikke høre snakk om.

Etter Rudskogen-stuntet kjører vi langtur blant fotobokser og i 60-80-soner. Heldigvis er Audi S3 fin i normal trafikk. I motsetning til en del andre fort-fort biler, må du ikke kjøre over 100 km/t for at alt skal kjennes riktig.

Motor: 6

Den firesylindrete, toliters turbomotoren har imponerende tall: 300 hk ved 5500 o/m og solide 380 Nm mellom 1800-5500 o/m. Det betyr umiddelbar respons, samt et kraftfullt drag fra tomgang og opp til rødmerkingen på turtelleren.

Men de forteller bare en del av historien; opplevelsen av motoren er enda viktigere. Audi har foretatt en utmerket lydtuning, med en herlig tenor fra de fire utblåsningsrørene bak. Akkompagnert av iltre bjeff hver gang du skifter gir. Alt naturligvis forsterket når du velger sportsinnstilling for motor og girkasse.

Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013=

GROM MED KROM: S3 er pyntet med sidespeil i aluminiumfinish, singleframe-grill med horisontale dobbeltribber i krom, LED-frontlykter (ekstrautstyr) og S-design på luftinntakene på siden. FOTO: Petter Handeland

Vi merker motorlyden enda bedre på Rudskogen. Her får bilen strukket ordentlig ut, med en herlig metallisk motorklang på høye turtall. Det kiler i ørene og sender frydefulle grøss ned ryggraden.

Du får S3 med manuell girkasse, mens vår bil hadde sekstrinns DSG-girkasse. Den fungerer utmerket enten du glir rolig med trafikken, eller pisker rundt på Rudskogen.

Ytelser: 6

Du får neppe mye bruk for krabbefeltet i Audi S3. Den går som skutt ut av en kanon, med et fartspotensial du bruker opp i løpet av noen sekunder innen norske fartsbegrensninger.

Det er ikke mange biler som havner under 3 sekunder i forbikjøringsakselerasjon fra 60-100 km/t. men Audi S3 klarer det sågar på 2,8 sekunder.

Til sammenligning gjør en Tesla Model S det samme på 2,5 sekunder, mens en av hovedkonkurrentene – BMW M135i – klarer det på 2,6 sekunder. Sistnevnte i tredørs, bakhjulsdrevet versjon. Med fem dører og firehjulsdrift blir M135i 90 kg tyngre.

Du behøver sjelden å lokke frem alt på en gang: Lette trykk på gassen gir solid skyv og selv raske biler forsvinner i bakspeilet.

Eksteriør: 5

For et utrent øye ser Audi S3 i stor grad ut som en vanlig Audi A3 med styling og store hjul. Men en ihuga “carspotter” vil straks dra kjensel på Audi S3, ikke minst bakfra er det vanskelig å unnskylde to doble eksosrør.

Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013 Audi S3 Sportback 2013=

RUDSKOGEN: På Rudskogen får Audi S3 vist hva den har i seg. På vanlig landevei må man derimot temme lysten til å utnytte bilens fartsressurser. FOTO: Petter Handeland

Denne filosofien splitter våre biltestere i to grupper. Den ene synes S3 blir litt for snill og beskjeden, mens den andre mener at det smart at en så rask bil ikke reklamerer med potensialet i alle sammenhenger.

Interiør: 5

Innvendig beholder Audi S3 de viktigste fortrinnene fra den vanlige Audi A3 Sportback. Relativt god bakseteplass, mens quattro-systemet reduserer bagasjeromsvolumet fra 380 til 340 liter i forhold til fen forhjulsdrevne utgaven.

Vi setter pris på rent, ryddig dashborddesign og selv om utgangspunktet er en kompaktklassebil til 300 000 kroner, holder kvalitetsfølelsen fint til prislappen på over 700 000 kroner.

Betjeningskonseptet, der mange funksjoner nås via skjermen og hjul/knapper i midtkonsollen, er fortsatt blant de beste.

Audi S3 2013 Ikoner=

SPORTSSTIL: Svart og stramt. Multifunksjonssportsratt i skinn har flat underside, S-emblem og kontrastsømmer (ekstrautstyr). Girkulen har S-logo og pedalene er i børstet rustfritt stål. FOTO: Terje Bjørnsen

Komfort: 3

Selv om Audi S3 er en meget sportslig bil, har den like fullt et akseptabelt komfortnivå. En av de beste bidragsyterne er utmerkede sportsseter. Du har flott sidestøtte og polstringen i rygg- og sittepute er passe fast. Dessuten har du rikelig justeringsmonn, slik at ulike personer lett finner en meget behagelig sittestilling.

Audi Drive Select med Audi Magnetic Ride (11 580,-) lar deg velge mellom sportslig, normal og komfortabel innstillinger av styring, motor/gir og støtdempere. I tillegg kan du sette systemet i auto eller lage en egen, tilpasset innstilling.

På langtur kan du gjerne velge komfort eller auto, for bilen er fortsatt sportslig nok, samtidig som fjæringskomforten er merkbart bedre i komfortinnstilling.

I likhet mer andre A3 vi har kjørt på test, er heller ikke S3 spesielt stillegående. På grov asfalt merker du hjulstøy godt og snaut 71 dBA i 100 km/t er i meste laget.

Audi S3 2013=

EKSTRAUTSTYR: S-sportssetene i nappaskinn med rutemønstrede skulderpartier og integrerte hodestøtter gir god sidestøtte. Men som så mye annet er de ikke en del av standardutrusningen. FOTO: Terje Bjørnsen

Sikkerhet: 5

Audi A3 gjorde det bra da den ble testet hos EuroNCAP i 2012. Bilen fikk fem av fem stjerner som totalkarakter.

Spesielt imponerende er 95 prosent score for beskyttelse av voksne. Det oppnår A3 grunnet solid struktur og god beskyttelse av knær og lår i frontkollisjon, samt god beskyttelse i begge sidekollisjonstestene. Også whiplash-beskyttelsen er bra.

For beskyttelse av barn oppnår A3 87 prosent score, beskyttelse av fotgjengere gir 74 prosent og assistentsystemer får 86 prosent.

Audi A3 kan leveres med ekstrautstyr som øker den aktive sikkerheten.

Audi S3 2013=

SJÅFØRBESTEMT: Komforten i baksetet vil avhenge av sjåførens kjørestil. Utgangspunktet er bra. FOTO: Terje Bjørnsen

Pris/utstyr: 2

Det rumler hult i bankboksen når du har tømt den for godt over 700 tusenlapper. Tredørsversjonen starter på 730 800 kroner, mens vår S3 Sportback S tronic blir din fra 753 900 kroner.

Som vanlig er det ikke vanskelig å forsvare dypdykk i utstyrslisten. Vi la til noen opsjoner i Audis bilkonfigurator og endte opp med ca. 80 000 kroner.

Blant annet S-line seter i skinn, LED-lys, Bang Olufsen sound system, magnetic ride og navigasjon. Ting vi syntes forbedret kjøreopplevelsen på testbilen.

Skal du eie en Audi S3 for egen regning, blir det sannsynligvis et regnestykke med en del nuller bak. Kostbare spesialmodeller taper seg ofte mye i verdi, i tillegg til stiv forsikringspremie og høyere kostnader for dekk, drivstoff og service.

Audi S3 2013=

IKKE EKSTRAUTSTYR: Bagasjeplassen er på 340 liter som er noe mindre enn de mer folkelige modellene. FOTO: Terje Bjørnsen

Forbruk: 3

Vi er blitt veldig bortskjemt med moderne bensinbiler og hyggelige forbrukstall. De offisielle tallene i EU-miksen hevder at Audi S3 skal nøye seg med 0,69 l/mil og et CO2-utslipp på 159 g/km.

Riktig så bra går det ikke i den virkelige verden. I vår 20 mils forbrukstest bruker Audi S3 0,8 l/mil. I forhold til bilens svært gode ytelser, er det lite å utsette på resultatet.

Eksempelvis bruker VW Golf GTI med forhjulsdrift og 230 hk 0,74 l/mil i vår test.

Audi S3 2013 Ikoner=

OPPSETT: S3 kan innstilles etter behov. Med noen trykk i menysystemet endres karakteren på bilen. FOTO: Terje Bjørnsen


Konklusjon: 6

Hovedkarakteren er ikke et gjennomsnitt av delkarakterene, men et uttrykk for hvordan bilen totalt sett er i forhold til konkurrentene på det tidspunktet da testen ble gjennomført. Her kan du lese hvordan vi setter karakterer.

Vi har ikke mye å utsette på Audi S3. Utførelsen av kompaktbil i rakettklassen kan neppe bli mye bedre: Akselerasjon i toppklasse, godt balanserte vei- og komfortegenskaper, kombinert med en svært stemningsskapende lydkulisse.

Har du grenseløs selvbeherskelse i trafikken og en bunnløs bankkonto, er det bare å la seg overøse av kompetent kjøreglede.

TEKNISKE DATA

Motor, cm³: 1984

Effekt, hk ved o/min: 300/5500

Dreiemoment, Nm ved o/min: 380/1800-5500

Egenvekt, kg: 1520

Tilhengervekt, kg:

Lengde/bredde/høyde, cm: 431/179/139

Bagasjerom, liter: 340-1180

Standard dekkdimensjon: 225/40R18

Forbruk, EU-mix l/mil: 0,69

CO2-utslipp, g/km: 159

0-100 km/t, fabrikk, sek.: 4,9

Toppfart, km/t: 250

Pris fra, kr: 753 900

Pris testbil, kr: 884 890

TESTDATA

0-100 km/t, sek.: 6,1

60-100 km/t, 4. gir: 4,3

60-100 km/t, 5. gir: 5,6

60-100 km/t, 6. gir: 8,3

60-100 km/t, kickdown: 2,8

80-120 km/t, 4. gir: 4,2

80-120 km/t, 5. gir: 5,7

80-120 km/t, 6. gir: 7,7

80-120 km/t, kickdown: 3,3

Støy tomgang, dBA: 48,8

Støy 50 km/t, dBA: 64,2

Støy 80 km/t, dBA: 68,9

Støy 100 km/t, dBA: 70,9

Testforbruk, l/mil: 0,8

Les også:

De beste bilene under 350 000 kroner som vi har testet

Mercedes' nye og vanvittige flaggskip

Test deg selv: Hva kan du om Audi-biler?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:21 En ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17 Jakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03 Innbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31 Tyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07 Helseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54 Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17 Stor redningsaksjon i Kragerø – en person savnet etter havari11:49 NRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46 Hva er det med diktatorer og hester?11:01 Politiet advarer mot utpressingsmail10:02 Bevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52 USA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45 Edel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34 Europris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22 LO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02 Solberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02 Broren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00 Tarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53 Politiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31 Mange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20 Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05 Rapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35 Unntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13 Johnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07 Dette skjer i dag05:40 Kvinne slått og ranet i Oslo05:30 Dette skjedde i natt04:40 Arbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14 Fellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29 Politiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15 Demokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11 Mann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43 Biden gjør byks på måling02:11 Perry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53 Vestland må kutte en halv milliard01:38 Fire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30 FN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03 Trump har nominert ny energiminister22:28 Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47 Kina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45 Kvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42 Ny avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41 Dokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39 Bulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38 Macron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36 Mann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Siste nytt
14:21NorgeEn ungdom er siktet for å ha hacket Dagbladet, opplyser politiet14:17SportJakob Ingebrigtsen satte ny norgesrekord14:03NorgeInnbruddstyv med eget knep herjet i Norge i 19 dager – nå er han tatt13:31VerdenTyrkia og SDF anklager hverandre for avtalebrudd13:09VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland13:07NorgeHelseminister Høie kraftig ut mot homohets12:54NorgeFem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø12:17NorgeStor redningsaksjon i Kragerø – en person savnet etter havari11:49NorgeNRK: Over 9.000 brudd på arbeidsmiljøloven i helseetaten i Oslo de fire siste årene11:46PolitikkHva er det med diktatorer og hester?11:01NorgePolitiet advarer mot utpressingsmail10:02VerdenBevegelser i jordskjelvforkastning i California skaper bekymring09:52VerdenUSA skjerper sanksjonene mot Cuba09:45PolitikkEdel-Marie Haukland valgt til leder i KrFU09:34NorgeEuropris tilbakekaller tyggebein til hund etter plastfunn08:22NorgeLO slår alarm: Piloter jobber halve døgnet08:02NorgeSolberg: Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer08:02VerdenBroren til Honduras' president dømt for narkotikasmugling08:00SportTarik i intens svensk gullkamp: – Det er helt åpent07:53NorgePolitiet søker etter tre personer etter voldshendelse på Ammerud07:31VerdenMange omkom da demning brøt sammen i Russland07:20VerdenTrump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november07:05NorgeRapport: Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig06:35VerdenUnntakstilstand i Santiago etter voldsomme demonstrasjoner06:13VerdenJohnson sier at en avtale vil forene Storbritannia06:07NorgeDette skjer i dag05:40NorgeKvinne slått og ranet i Oslo05:30NorgeDette skjedde i natt04:40NorgeArbeidstilsynet skal møte Espresso House04:14NorgeFellesforbundet vil trekke støtten til Tankesmien Agenda03:29NorgePolitiet: Mye uprovosert vold i Oslo03:15VerdenDemokratene vil stoppe Trumps G7-planer på privat golfklubb03:11NorgeMann til sykehus etter voldshendelse i Eidsvoll02:43VerdenBiden gjør byks på måling02:11VerdenPerry vil ikke overlevere dokumenter i riksrettssaken01:53NorgeVestland må kutte en halv milliard01:38NorgeFire menn skadd i trafikkulykke i Bergen01:29VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner00:30VerdenFN fordømmer angrep under fredagsbønn i Afghanistan00:29NorgeFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis00:03VerdenTrump har nominert ny energiminister22:28PolitikkFlere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis21:47PolitikkKina kritiserer Venstre-topp for å ha nominert Hongkong-demonstranter til fredsprisen21:45NorgeKvinne dømt for drapsforsøk på datterens kjæreste21:42PolitikkNy avtale med EU gjør det lettere å utlevere norske forbrytere20:41VerdenDokument antyder at Boeing-pilot oppdaget Max-problemer i 201620:39SportBulgarias trener gir seg etter rasismeskandalen20:38VerdenMacron langer ut mot NATOs håndtering av Tyrkias militæroffensiv20:36NorgeMann i 20-årene fengslet etter funn av overgrepsmateriale19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus