Sjåfør øvelseskjørte i 200 km/t på E 18

Politiet i Agder stanset lørdag ettermiddag en bil som kjørte i 196,7 kilometer i timen. Bak rattet satt en 25-åring som drev øvelseskjøring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både 25-åringen og mannen som eide bilen og satt i passasjersetet, kan regne med reaksjoner etter den raske ferden på motorveien i Lillesand i Aust-Agder lørdag ettermiddag. Mannen som øvelseskjørte kan ikke regne med å få sertifikat med det første og den andre fikk beslagslagt sitt på stedet.

– Jeg har hatt høyere målinger, men aldri på en øvelseskjøring. 25-åringen blir nå anmeldt for dette, så blir det opp til en jurist å avgjøre hva som skjer videre. Men målinger som dette resulterer oftest i fengsel, sier Oddmund Jensen, UPs sivile motorsykkelfører, til agderposten.no.

Ledsageren nektet for inndragning av førerkortet. Øvesjåføren sa også til politiet at han var bedt om å ta det rolig, men at han ikke hadde hørt på eieren av bilen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus