65. Frankfurt Motor Show

Vi er på bilutstilling!

ABC Nyheter har vært på bilutstilling før. Her fra Geneve-utstillingen i mars. Foto: Morten Larsen
ABC Nyheter har vært på bilutstilling før. Her fra Geneve-utstillingen i mars. Foto: Morten Larsen

Torsdag 12. september åpner dørene for publikum. ABC Nyheter skal rapportere fra de to forutgående pressedagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Nyhetene står i kø til IAA Motor Show i Frankfurt. Det er varslet mange nye biler og bilkonsepter.

Vi har tidligere skrevet om Toyota sin superhybrid Yaris Hybrid-R som vi hittil bare har sett skisser på. Så har Lexus lettet mer på det hemmelighetsfulle sløret enn de fleste.

De viser bilder av sin Lexus LF-NX, en kompakt SUV (Sport Utility Vehicle) som er en konseptbil svært nær produksjon. Den skal ta markedsandeler fra Audi Q5 og BMW X3. Vi får se den i Frankfurt

Porsche 918 Spyder er siste superbil fra Stuttgart-baserte Porsche. En bil for de rike og berømte, kanskje spesielt de rike, for prisen her i lille Norge skal visstnok havne på 6 millioner. Følg med, vi skal bringe "live" bilder fra Frankfurt.

KIA Nero er en bil vi vil bringe bilder av fra virkelighetens verden. Ill: ProdusentKIA Nero er en bil vi vil bringe bilder av fra virkelighetens verden. Ill: Produsent

Opel har bestemt seg for å å klatre tilbake til gamle høyder. Dette blir spennende, for Opel Monza er en konseptbil som vi synes er uvanlig vakker. Den ser ut for å være nær en mulig produksjon, den også. Spørsmålet er om markedet er klar for den.

Vi bringer siste nytt om dette i dagene som kommer.

Audi ligger heller ikke på latsiden, vi har omtalt den før: Hybrid Audi quattro Sport. I Frankfurt får vi se den, og vi bringer bilder og mer informasjon så fort vi får kloa i det.

Citroën Cactus – vi gleder oss til å studere nærmere. Foto: ProdusentCitroën Cactus – vi gleder oss til å studere nærmere. Foto: Produsent

Det er mange og store utstillingshaller i Frankfurt, så vi har tatt med gode sko og masse nysgjerrighet. Følg med her på ABC Nyheter Motor.

Les også: SUV-konsept fra Suzuki

Les også: Bilen du skaper selv

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus