Bileiere:

Disse bileierne er mest utro

ALFAHANN: Ifølge den engelske datingtjenesten IllicitEncounters.com er Audi-eierne oftest utro. Illustrasjonsfoto: Egil Nordlien (HM Foto)
ALFAHANN: Ifølge den engelske datingtjenesten IllicitEncounters.com er Audi-eierne oftest utro. Illustrasjonsfoto: Egil Nordlien (HM Foto)

Eiere av franske bilmerker er mest trofaste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange vil mene at hva slags bil man velger gjerne reflekterer bileiernes personlighet og preferanser. Blir man fort sjalu, og er sammen med en som kjører Peugeot, kan det derfor kanskje være beroligende å vite at Peugeot-eierne er de minst utro bileierne. Slik kan det i hvert fall virke dersom vi skal tro en spørreundersøkelse som den engelske datingtjenesten IllicitEncounters.com har gjennomført.

Den samme undersøkelsen hevder at Audi-eierne er de klart mest utro bileierne. Over 20 prosent av Audi-eierne som har deltatt i undersøkelsen, svarer at de har vært utro.

Les også: Nest beste Golf i historien

– Bilene kan si mye om sine eiere. Alle bilmerkene på topp fem-listen representerer typisk suksessfulle, motiverte og ambisiøse mennesker som ikke vil slå seg til ro med noe de finner lite tilfredsstillende, det være seg forhold eller bil, sier Mike Taylor, talsmann for IllicitEncounters.com.

Tyske premiummerker dominerer oversikten over de mest utro bileierne, og Taylor viser til at Mercedes sågar benyttet utroskap som et element i sin "Not in this weather"-reklame for 4Matic. Reklamen ble forbudt.

Les også: Pålitelig luksus til hyggelig pris

For øvrig topper de tyske premiummerkene listen over de mest utro eierne. Og dersom man trodde Volvo-eiere representerte trofaste familieverdier, så stemmer ikke det med tallene fra datingtjenesten, selv om Volvo-eierne er langt mindre utro enn Audi-eierne.

IllicitEncounters.com gjorde en liknende undersøkelse i fjor. Da var det BMW-eierne som viste seg som de mest utro bileierne.

De mest utro bileierne:

Bilmerke

Prosent

Audi

22,21 prosent

BMW

13,79 prosent

Mercedes

8,73 prosent

Volvo

7,55 prosent

VW

5,74 prosent

De minst utro bileierne:

Bilmerke

Prosent

Peugeot

0,38 prosent

Renault

0,51 prosent

Rover

0,53 prosent

Skoda

1,05 prosent

Hyundai

1,55 prosent

Kilde: IllicitEncounters.com

Les også:

Disse fargene drites det mest på

Eierne av denne Audi-en spytter minst 1,1 millioner i statskassa hver

Du kjører nesten garantert feil her

– Nei, dette er ikke skadelig for motoren

Saken er opprinnelig skrevet for Vi Menn og publisert på klikk.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus