En bilhobby for alle

Ekte nok, men langt fra et vanlig landskap.
Ekte nok, men langt fra et vanlig landskap.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men du trenger tålmodighet og fokus på detaljer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

YouTube er blitt arena for alle som ikke har et stort kommersielt apparat i ryggen. Her er det publikum som avgjør om det du har laget skal bli en suksess eller ei. Men virkeligheten er hard og brutal. Publiserer du søppel må du også være forberedt på å ta støyten.

Skapt seg karriere

Tamir Moscovici har på mange måter skutt gullfuglen ved å lage en av de heteste bilfilmene som er publisert på YouTube i senere tid: Urban Outlaw, en film vi også har omtalt tidligere.

Til og med Jay Leno fant filmen på nettet, og inviterte hovedpersonen i filmen, Magnus Walker, til å være gjest til Lenos eget bilshow.

Vil du se mer av Magnus Walker og Urban Outlaw finner du det meste her:

Denne gangen handler egentlig ikke saken om Urban Outlaw, men om en annen produksjon fra samme produsent: kortfilmen Painting Coconuts. Her om dagen fikk vi nemlig en e-post fra Tamir Moscovici, altså produsenten av Urban Outlaw. Nå oppfordret han oss til å se sin nye film, og det med god grunn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Historien

Filmen forteller historien om en fyr som mistet jobben, og som nå ønsket mer kvalitetstid for sin egen del. For å roe ned var drømmen å kunne leve av og male blide ansikter på kokosnøtter langs stranden. Slik gikk det ikke.

Se også: Leker katt og mus med politiet

I stedet fant han seg en bilhobby som han har strukket litt lenger enn de fleste. Han strakk den så langt at han på et tidspunkt lakkerte små trær, for at hobbyen skulle gi ønsket resultat. Men hva kunne det ha med en bilrelatert hobby å gjøre?