Test: Audi Q5 quattro S-line

En bil du har fortjent?

Foto: Morten Larsen

Litt konservativ og solid som et pengeskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilmodeller som har gjennomgått en facelift, eller på godt norsk «ansiktsløftning», er det alltid interessant å kikke litt nærmere på. Og Audi Q5 er intet unntak, fordi det er en bil som selger bra, til tross for at den ligger i et prisnivå forbeholdt de som har litt fetere lommebok enn folk flest.

God økonomi ligger det oftest hardt arbeid bak. Da kan det hende du har fortjent en Audi Q5.

Hvis du er av typen som «bare må ha» en Q5, men kanskje ikke er villig til å svi av så mye på bil, kan vi fortelle at det nå i januar kommer en rimeligere utgave. Den leveres med forhjulsdrift og 143 hk motor. Inngangsbilletten for den ligger på 446.000 kroner.

Denne modellen har vi ikke tatt med i oversikten over tekniske data nederst i artikkelen, blant annet fordi salget av denne er forventet å bli svært begrenset – cirka 10 i året, ifølge importørens beregninger. Totalt sett for Q5 i inneværende år ligger forventningene på 1200 biler, opplyser Marius Tegneby hos Harald A Møller AS.

Bilen vi brukte til vår test hadde den minste og mest avgiftsgunstige motoren, for øvrig var bilen svært godt utstyrt. Bare det å sette seg inn i alle finesser og tilgjengelige innstillinger på en slik bil er en utfordring i en kort låneperiode. Som eier av denne bilen kan man derimot ta seg bedre tid og nyte all den avanserte teknologien, som løfter opplevelsen av bilkjøring opp til et nytt nivå.

Karosseridesign

Vi måtte se både to og tre ganger på bilen for å finne justeringene av designet. Vi registrerte at eksosrørene nå er flate nederst, og vi så justerte luftinntak under frontlyktene, et litt avrundet panser og nytt diffuserdesign bak.

Kjørelysene dannes dessuten nå av to vinkler med led-lamper når den er utstyrt med Xenon-lamper, som på andre Audi-modeller.

Les også: Superbilen Audi R8 fornyes

Det som ikke var så lett å se med en gang, var den lille knekken på hjørnet av den store grillen. Dessuten har grillen nå tydelige vertikale ribber som dels gir bilen et mer luksuriøst preg, og dels tar bort oppfatningen av den store grillen som et «stort, svart hull».

For øvrig er Audi Q5 velproporsjonert som tidligere, og like velegnet som transportmiddel for en anleggsleder som for en børsmegler. Den føyer seg godt inn i Audi-familiens formspråk og har et tidløst og elegant design til en SUV å være.

Interiør

Navigasjon med Google Earth og tiptronic girkasse er av godsakene som tilleggsutstyr. Foto: Morten LarsenNavigasjon med Google Earth og tiptronic girkasse er av godsakene som tilleggsutstyr. Foto: Morten Larsen

Ryddighet og orden. Det er to stikkord som dukker opp første gang man setter seg bak rattet. Knapper og brytere sitter oversiktlig og greit til. Vekker man bilen til live og begynner å teste ut knappene, viser det seg at de skjuler en mengde smarte funksjoner.

Ikke slik å forstå at man blir skremt eller overveldet, men det er så mange funksjoner at man bør ikke ha redsel for å prøve og feile, eller motvilje mot å bla litt i instruksjonsboken.

Setene på vår bil var svært komfortable. God støtte på alle måter og ergonomisk riktig med rikelige justeringsmuligheter. Setevarme i seteryggen begrenser seg ofte til korsryggen, Audi Q5 har setevarme helt opp til toppen av seteryggen såvidt vi kunne kjenne.

Et lite minus med hensyn til brytere er forresten tretrinns trykknappen til setevarmen. Når det er behov for setevarme er det ofte også behov for hansker på hendene. Da oppleves trykknappen til setevarmen i minste laget.

Les også: Velger luksus og 4x4

Plass

Audi Q5 har en god del mer plass en Audi Q3 vi kjørte en test på tidligere. Både armslag og benplass er bedre, og bagasjerommet tar 540 liter mot 460, med nedslått bakseterygg 1.560 liter mot 1.365 på Q3.

Gulvet helt bakerst kan senkes, for gi plass til enda litt mer. Bakseteryggen kan slås ned 40/60 med en liten spak, men de er uvanlig tunge å løfte opp igjen. Mot et lite ekstra tillegg i prisen kan man få bilen med et baksete som kan justeres 10 cm i lengden, noe som øker bagasjeromvolumet noe mer. Dessuten kan seteryggen da deles 40/20/40, svært praktisk når man skal transportere lengre gjenstander.

Les også: Nå gjelder de nye reglene

Sikkerhet

Alt i utgangspunktet er dette en relativt trygg bil med sin tyngde (ca 1.800 kilo) og høyde. Litt urettferdig mot småbilene. Beltestrammerne foran og elektronisk stabilitetsprogram er standardutstyr.

Men det er mer bilen kan utstyres med. Vi nevner feltskifteassistent, som sier fra med lyd- og lyssignal i speilet dersom føreren skifter fil uten å tegn hvis det ligger en bil ved siden av, og adaptiv cruise control sørger for å holde avstanden til bilen foran. En bremsevakt «ser» dersom faren for kollisjon oppstår og varsler føreren med lys- og lydsignaler. Dersom hastigheten er under 30 km/t kan bilen stanse helt om nødvendig.

En filholder er en elektronisk innretning som styrer bilen inn igjen dersom føreren er uoppmerksom og bilen passerer kantlinjene. Det var antagelig samme system som satt i nye VW Golf 7 vi testet for ikke lenge siden.

Audi Q5 skorer bra på Euro NCAP sine tester; 92 prosent for voksne og 84 prosent for barn. 71 prosentpoeng for de elektroniske sikkerhetssystemene.

Komfort

Dette er en stillegående og komfortabel bil, men vi registrerte noe økt støy i tunneller. En enkel desibelmåling viste et par desibel høyere enn forventet, og årsaken kan ganske enkelt være panoramasoltaket (ekstrautstyr). Selv om det var lukket slipper det antagelig inn litt mer støy som kastes ned fra tunneltaket.

Ulempen med høyreiste SUV biler er at de må ha et strammere oppsett på hjulopphenget for at de ikke skal krenge. Vår testbil var som nevnt godt utstyrt, og hadde S-line sportsunderstell. Det gir en sportslig kjøreopplevelse, på bekostning av fjæringskomforten.

Les også: Ny og bedre SUV

Motor

Den største nyheten i den nye Q5 er motorene. Oppgraderingene består i en effektivisering som har ført til 15 prosent mindre drivstofforbruk. Standard på alle motorene er nå automatisk start/stopp, såkalt rekuperasjon (gjenvinning av energi) og elektrohydraulisk styring.

Vår testbil var utstyrt med 2-liter turbodiesel på 177 hk, som dro den relativt tunge bilen imponerende effektivt opp i fart.

Girkasse

S tronic girkassen som vår bil var utstyrt med er den etter hvert velkjente 7-trinns automatkassen med mulighet for å gire manuelt både på girspaken og med paddleskift på rattet.

Les også: Årets bilnyhet

Kjøreegenskaper

Bilen er utstyrt med Audi drive select, hvor du via et menysystem kan velge mellom fem moduser; comfort, dynamic, auto, efficiency og individual. Sistnevnte kan du med joystick og monitor justere bilens egenskaper selv.

Dynamic bringer ulven frem i dyret, øker motoren omdreiningstall, strammer opp støtdemperne hjulopphenget og sørger for en sportsligere giring når bilen er styrt med S tronic eller tiptronic.

quattro firehjulsdriften er nå legendarisk, og denne bilen ligger ikke noe tilbake med sin torsen system. En selvsperrende midtdifferensial med selektiv momentfordeling overfører drivkraften til det eller de hjul som har feste.

Grunnfordelingen ble endret for tre år siden til 60 prosent bak og 40 foran. Fordelen er en mer underholdende og samtidig trygt veigrep under pådrag. En elektronisk differensialbrems kan velges under spesielt krevende forhold og gjør at det skal svært mye til før den står fast.

Forbruk og miljø

Med en vekt på rundt 1700 kilo kreves det litt drivstoff for å få fart på doningen. Da er slett ikke et drivstofforbruk på 0,6 liter ille. Nå er det selvsagt tilnærmet umulig å oppnå dette i praksis, men vår lite vitenskapelige måling antydet at det ikke ligger langt unna.

Nå er det ikke lenger utslipp av CO2 som er i fokus. De nitrøse gassene NOx. Det er disse gassene (nitrogenoksid) som står for den lokale forurensing.

Les også: Dieselbiler kan bli nektet kjøring

Audi Q5 2,0 TDI quattro S tronic, altså presis den modellen vi hadde til prøvekjøring, er utstyrt med en DeNox katalysator. Den sparkes igang med et tilsetningsstoff som heter AdBlue, som medfører at katalysatoren omdanner nitrogenoksidene til nitrogen og vanndamp.

Ved tankpåfyllingen er det et eget påfyllingslokk for AdBlue, som man drar på et verksted for å etterfylle.

Med WLAN trådløst nettverk i bilen er det bare å surfe i vei. Foto: Morten LarsenMed WLAN trådløst nettverk i bilen er det bare å surfe i vei. Foto: Morten Larsen

Utstyr

Q5 er en «utstyrsmester». Her får du det meste. Navigasjon, praktfulle girkasser, parkeringsassistent, bakkeholder, lydanlegg, sportsseter, elektrisk drevet bakluke, DAB radio, 3-sonet klimaanlegg, lyspakke med innstigslys, og mye innvendig lys.

Vår bil hadde Audi connect. Det gir for det første Google Earth-bilder i navigasjonssystemet. Du kan følge med på landskap og bygninger, og når du er kommet frem til reisemålet vises et bilde fra gateplan av bygningen.

Du kan hente ned mye nyttig informasjon på monitoren på dashbordet, eller du kan streame musikk via en smarttelefon. Bilen har WLAN, slik at passasjerene kan surfe med sin iPad eller pc mens du kjører.

Listen er veldig lang, og det er bare å bestille av hjertens lyst. I utgangspunktet er bilen relativt beskjedent utstyrt, slik vi ser det.

Les også : Interessant, ekstrautstyrt kompaktbil

Pris

Kanskje på grunn av at bilen er nøkternt utstyrt gjør at prisen på bilen starter på et relativt fornuftig nivå, alt tatt i betraktning. Så er det bare å gå gjennom de lange listene med utstyrsmuligheter. Det er ikke rart at gjennomsnittsprisen for en Q5 ligger på 700.000 fra forhandler.

Forhandlerne har for tiden en kampanjemodell med fire pakkeløsninger pluss noe ekstra utstyr i tillegg til 628.320,-. Slett ikke dårlig, man får mye bil og man får en trygg og representativ bil for de kronene.

Konklusjon

Nærmeste konkurrenter er BMW X3, Mercedes Benz GLK og Volvo XC 60. GLK er den dyreste av de tre, og ligger ca 70.000 over Q5, men mye avhenger av hvilket utstyrsnivå bilen ligger på.

Audi Q5 var et hyggelig bekjentskap, solid som banken, en smule konservativ, men en bil du kanskje skal unne deg – fordi du har fortjent den!

Les også: G-Klasse for fremtiden

Les også: SUV'enes stamfar

Tekniske data

Audi Q5

2,0 TDI

3,0 TDI

2,0 TFSI

3,0 TFSI

Modellnivå

Pris lev. importør, kr

486.000

769.100

537.700

827.700

Pris testbil, kr

805.300

Motorkonfigurasjon

4 på linje

V6

4 på linje

V6

Slagvolum, cm3

1.968

2.967

1.984

2.995

Motor effekt, hk/kW

177/130

245/180

225/165

272/200

Motor dreiemom, Nm/turtall

380/1.750

580/1.400

350/1.500

400/2.500

Co2-utslipp (g/km)

157

169

176

199

Nox-utslipp (mg/km)

N/A

N/A

N/A

N/A

Forbruk blandet kjøring, l/mil

0,6

0,64

0,76

0,85

Akselerasjon 0-100 km/t, sek.

10,9

6,5

7,6

5,9

Toppfart, km/t

204

225

222

234

Svingdiameter, meter

11,6

11,6

11,6

11,6

Lengde (mm)

4.629

4.629

4.629

4.629

Bredde (mm, inkl speil)

2.089

2.089

2.089

2.089

Høyde (mm)

1.655

1.655

1.655

1.655

Akselavstand (mm)

2.807

2.807

2.807

2.807

Sporvidde for/bak

1.617/1.614

1.617/1.614

1.617/1.614

1.617/1.614

Bakkeklaring, cm

N/A

N/A

N/A

N/A

Rampevinkel for/under/bak

N/A

N/A

N/A

N/A

Vekt, kg

1.755

1.935

1.795

1.915

Nyttelast

535

535

535

535

Tilhengervekt m/brems kg

1.700

2.400

2.000

2.400

Bagasjerom min/maks liter

540/1.560

540/1.560

540/1.560

540/1.560

Drivstofftank, liter

75

75

75

75

Drivstoff

Diesel

Diesel

Bensin

Bensin

Drivhjul

4x4

4x4

4x4

4x4

Girkasse

6 trinns man

7-tr tiptronic

6 trinns man

8-tr tiptronic

EuroNCAP, % voksen/barn

92/84

92/84

92/84

92/84

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
03:20 Virusutbrudd fører til krisetilstand i sørkoreansk by03:14 Norsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01 Evo Morales nektes å stille til valg02:08 Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51 Dødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31 Fire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:15 USAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump01:08 Brann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51 Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32 Irlands statsminister går av00:25 31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10 VAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08 Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59 Lacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51 Skadd person funnet i Trondheim23:49 Thelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38 Hovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23 Høyre fortsetter fallet på ny måling22:41 Ukrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19 Rotevatn har ikke tid til å diskutere om klimaendringene er menneskeskapt21:17 Brann i leilighet i Kristiansund21:01 Martial reddet uavgjort for Manchester United20:27 Eldgamle eggeskall støtter teorien om at dinosaurene var varmblodige20:24 Mineryddere fra Nato i aksjon i Oslofjorden20:03 Giske vraket som Trøndelags-kandidat av eget lokallag19:25 Her lærer Erna Solberg seg å falle riktig19:24 Statlige lederlønninger fortsetter å vokse18:39 Roger Stone forblir en fri mann inntil videre18:25 Mann alvorlig skadd i bilulykke utenfor Kristiansand18:16 To menn fengslet etter mistenkelig dødsfall i Tromsø17:42 «Mamma Mia»-stjerne avslører kreftdiagnose17:22 Mann knivstukket i moské i London17:11 Martin Johnsrud Sundby bryter Ski Tour16:56 FN: Over 100.000 sover ute i Syria16:55 Roger Stone får sin straff16:43 Vitne i dobbeltdrapssak siktet for vold natt til onsdag16:39 130 døde av influensa i Tyskland i vinter16:23 Salmonella påvist hos flere katter på Østlandet15:51 Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø gikk inn til gull på parstafetten i skiskytter-VM15:24 Bekreftet: Barcelona henter danske15:23 Federer operert, mister Roland-Garros15:11 To personer omkom i skred på Svalbard15:09 Økonomene venter lønnsvekst på 3,0 prosent15:09 Morgan Stanley kjøper internettmegleren Etrade15:00 Bolsjunov slo tilbake og vant langetappen i skitouren14:44 Israel planlegger tusenvis av nye bosetninger14:41 Trussel sendt til moské i Bremen13:45 Øker kapasiteten på passkontorene13:41 Tre personer dømt for å ha stjålet 100 kilos gullmynt13:30 Redaktørforeningen støtter Human Rights Service i «korankloss»-saken13:27 PSG-president siktet i korrupsjonssak13:20 Merkel: – Rasisme er en gift13:19 Nortura tilbakekaller svineprodukter i Nord-Norge13:00 – Det er den store elefanten i rommet, og det er veldig frustrerende12:36 Sanders favoritt før Nevada-valget12:32 Sjokk, vantro og finsk kollaps da Johaug vant igjen12:31 Arbeidstilsynet advarer mot fakturasvindel12:04 Trine Skei Grande: Klimastreik er ikke gyldig fravær12:04 Hassan og Faldbakken nominert til Nordisk råds litteraturpris11:43 Kvinne funnet livløs i boligområde – døde på sykehus11:37 Søket etter savnet 92-åring fortsetter11:06 Virus-utspill: London kan overta OL11:02 Passasjertog sporet av i Australia10:56 Personlig info om 10,6 millioner hotellgjester delt på nett10:29 Norge og Sverige avlyser OL-reiser til Kina10:28 To menn siktet etter funn av død 17-årig jente10:03 Aktiv konge fyller 8310:00 EUs «vindunderkvinne» i pinlig skandale09:45 Ski Tour-ledelsen tar selvkritikk: – Har ikke gjort jobben vår09:42 Full klimakrig på Facebook09:35 Jeg kan berolige Ap-representantene med det de trolig allerede vet09:06 Guardiola lover å bli i City tross utestengelse09:05 SSB spår investeringsvekst på 4,2 prosent i 202009:03 Skytemassakren i Tyskland etterforskes av terrorpoliti08:37 Tallet på positive influensaprøver har steget08:08 Regjeringen viderefører handlingsplan mot æresvold og negativ sosial kontroll08:02 Treneren kunne ikke kopiert Ajers «utrolige mål»07:52 Kina regjering: Tiltakene mot viruset virker07:26 Familien til Sanaa trenger hjelp døgnet rundt: – Møtet med bydelen har vært et helvete07:15 – Hvilken side er Bloomberg på?07:06 Person slått i hodet med hammer i Oslo sentrum06:52 Nekter å gi opp «umulig» klimamål: – Som å ha et mål om 15 drepte i trafikken06:50 Kineser løp 6250 runder i egen stue, lot seg ikke stoppe av koronaviruset06:31 Trump utnevner lojal tilhenger til nasjonal etterretningssjef06:24 Ni drept i masseskyting i Tyskland – mistenkt funnet død06:15 Store skader etter brannen i Dombås kirke06:15 «Tutta» spår Hovland-seier på PGA-touren innen et år06:09 Dette skjer i dag06:00 Ap: Regjeringen har distriktsminister, men ingen distriktspolitikk06:00 Tøffe tak i vente på EU-toppmøte om budsjett05:43 Dette skjedde i natt05:35 Oljefondet tungt inne i selskap svartelistet av FN05:34 Bergensbanen igjen åpen for trafikk etter snøskred05:30 Reformtilhengere kastes ut av Irans nasjonalforsamling05:01 Senator i Brasil skutt i brystet under streik04:49 Covid-19-virus avtar i Kina, opp i andre land03:17 President Duque sterkt imot abortforslag i Colombia02:41 Enda flere virussmittede i Sør-Korea02:30 Sanders mest populær på Stortinget01:31 Virus fører til høy laksedødelighet
Siste nytt
03:20VerdenVirusutbrudd fører til krisetilstand i sørkoreansk by03:14NorgeNorsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01VerdenEvo Morales nektes å stille til valg02:08NorgeDatatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51VerdenDødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31NorgeFire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:15VerdenUSAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump01:08NorgeBrann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51NorgeHele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32VerdenIrlands statsminister går av00:25Norge31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10SportVAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08NorgeMann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59SportLacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51NorgeSkadd person funnet i Trondheim23:49SportThelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38SportHovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23NorgeHøyre fortsetter fallet på ny måling22:41VerdenUkrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19PolitikkRotevatn har ikke tid til å diskutere om klimaendringene er menneskeskapt21:17NorgeBrann i leilighet i Kristiansund21:01SportMartial reddet uavgjort for Manchester United20:27VerdenEldgamle eggeskall støtter teorien om at dinosaurene var varmblodige20:24NorgeMineryddere fra Nato i aksjon i Oslofjorden20:03PolitikkGiske vraket som Trøndelags-kandidat av eget lokallag19:25NorgeHer lærer Erna Solberg seg å falle riktig19:24NorgeStatlige lederlønninger fortsetter å vokse18:39VerdenRoger Stone forblir en fri mann inntil videre18:25NorgeMann alvorlig skadd i bilulykke utenfor Kristiansand18:16NorgeTo menn fengslet etter mistenkelig dødsfall i Tromsø17:42Helse og livsstil«Mamma Mia»-stjerne avslører kreftdiagnose17:22VerdenMann knivstukket i moské i London17:11SportMartin Johnsrud Sundby bryter Ski Tour16:56VerdenFN: Over 100.000 sover ute i Syria16:55VerdenRoger Stone får sin straff16:43NorgeVitne i dobbeltdrapssak siktet for vold natt til onsdag16:39Verden130 døde av influensa i Tyskland i vinter16:23NorgeSalmonella påvist hos flere katter på Østlandet15:51SportMarte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø gikk inn til gull på parstafetten i skiskytter-VM15:24SportBekreftet: Barcelona henter danske15:23SportFederer operert, mister Roland-Garros15:11NorgeTo personer omkom i skred på Svalbard15:09PengerØkonomene venter lønnsvekst på 3,0 prosent15:09PengerMorgan Stanley kjøper internettmegleren Etrade15:00SportBolsjunov slo tilbake og vant langetappen i skitouren14:44VerdenIsrael planlegger tusenvis av nye bosetninger14:41VerdenTrussel sendt til moské i Bremen13:45ReiseØker kapasiteten på passkontorene13:41VerdenTre personer dømt for å ha stjålet 100 kilos gullmynt13:30PolitikkRedaktørforeningen støtter Human Rights Service i «korankloss»-saken13:27SportPSG-president siktet i korrupsjonssak13:20PolitikkMerkel: – Rasisme er en gift13:19NorgeNortura tilbakekaller svineprodukter i Nord-Norge13:00Verden– Det er den store elefanten i rommet, og det er veldig frustrerende12:36PolitikkSanders favoritt før Nevada-valget12:32SportSjokk, vantro og finsk kollaps da Johaug vant igjen12:31PengerArbeidstilsynet advarer mot fakturasvindel12:04PolitikkTrine Skei Grande: Klimastreik er ikke gyldig fravær12:04KulturHassan og Faldbakken nominert til Nordisk råds litteraturpris11:43NorgeKvinne funnet livløs i boligområde – døde på sykehus11:37NorgeSøket etter savnet 92-åring fortsetter11:06SportVirus-utspill: London kan overta OL11:02VerdenPassasjertog sporet av i Australia10:56ReisePersonlig info om 10,6 millioner hotellgjester delt på nett10:29SportNorge og Sverige avlyser OL-reiser til Kina10:28NorgeTo menn siktet etter funn av død 17-årig jente10:03KulturAktiv konge fyller 8310:00VerdenEUs «vindunderkvinne» i pinlig skandale09:45SportSki Tour-ledelsen tar selvkritikk: – Har ikke gjort jobben vår09:42NorgeFull klimakrig på Facebook09:35PolitikkJeg kan berolige Ap-representantene med det de trolig allerede vet09:06SportGuardiola lover å bli i City tross utestengelse09:05PengerSSB spår investeringsvekst på 4,2 prosent i 202009:03VerdenSkytemassakren i Tyskland etterforskes av terrorpoliti08:37Helse og livsstilTallet på positive influensaprøver har steget08:08NorgeRegjeringen viderefører handlingsplan mot æresvold og negativ sosial kontroll08:02SportTreneren kunne ikke kopiert Ajers «utrolige mål»07:52Helse og livsstilKina regjering: Tiltakene mot viruset virker07:26Helse og livsstilFamilien til Sanaa trenger hjelp døgnet rundt: – Møtet med bydelen har vært et helvete07:15Politikk– Hvilken side er Bloomberg på?07:06NorgePerson slått i hodet med hammer i Oslo sentrum06:52PolitikkNekter å gi opp «umulig» klimamål: – Som å ha et mål om 15 drepte i trafikken06:50SportKineser løp 6250 runder i egen stue, lot seg ikke stoppe av koronaviruset06:31PolitikkTrump utnevner lojal tilhenger til nasjonal etterretningssjef06:24VerdenNi drept i masseskyting i Tyskland – mistenkt funnet død06:15NorgeStore skader etter brannen i Dombås kirke06:15Sport«Tutta» spår Hovland-seier på PGA-touren innen et år06:09NorgeDette skjer i dag06:00NorgeAp: Regjeringen har distriktsminister, men ingen distriktspolitikk06:00VerdenTøffe tak i vente på EU-toppmøte om budsjett05:43NorgeDette skjedde i natt05:35PengerOljefondet tungt inne i selskap svartelistet av FN05:34NorgeBergensbanen igjen åpen for trafikk etter snøskred05:30PolitikkReformtilhengere kastes ut av Irans nasjonalforsamling05:01PolitikkSenator i Brasil skutt i brystet under streik04:49Helse og livsstilCovid-19-virus avtar i Kina, opp i andre land03:17VerdenPresident Duque sterkt imot abortforslag i Colombia02:41VerdenEnda flere virussmittede i Sør-Korea02:30PolitikkSanders mest populær på Stortinget01:31PengerVirus fører til høy laksedødelighet
Populært