Meny

Fisker Karma

Tenker du på sanddyner og geparder når du ser denne bilen?

KATTEDYR: Designen er inspirert av sanddyner og en gepard i spranget.
KATTEDYR: Designen er inspirert av sanddyner og en gepard i spranget.

Designen er nemlig inspirert av sanddyner og en gepard i spranget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tekniske fakta:
Motor: To elektriske motorer på bakaksling, litium ion-batteripakke, firesylindret toliters bensinmotor med turbo


Effekt: 403 hk

Dreiemoment: 1300 Nm

0-100 km/t: 6,3 sek.

Toppfart: 200 km/t

Rekkevidde: Opp til 80 km rent elektrisk, 370 km med rekkeviddeforlenger

L/B/H: 4998 mm / 2133 mm / 1330 mm

Bagasjerom: 195 liter

Pris: 1,2 millioner kroner

Henrik Fisker ble født 10. august 1963, i Danmark. En dag strakte han hals i baksetet til sin fars Saab 95, og iakttok en Maserati Bora suse forbi. Der og da bestemte unge Fisker seg for at han skulle designe og bygge verdens kuleste biler.

Flere tiår senere beskuer vi bilen hans i Bergen. Har ikke lenger helt unge Fisker nådd sitt mål om å lage verdens kuleste bil? Det er i hvert fall ikke langt unna.

Hybridbilen Fisker Karma har en eksteriørdesign vi umiddelbart digger, og digger mer og mer jo mer vi ser. Fem meter lang, med lav profil, korte overheng, høyreiste flytt deg-forskjermer, langstrakt panser og arrogant grill-glis, er den både mafia-fet og sportslig på utvungent Gran Turismo-vis.

Fisker-logoen over grillen forestiller Californias sol over Stillehavet, gjennomskåret av et par streker som symboliserer Henrik Fiskers og hans medsammensvorne Bernhard Koehlers arbeidsverktøy - pennen.

Les også: Stopper for fotgjengere

Sett fra siden bidrar den lange akselavstanden til en langbent og muskuløs profil, mens Karmas hekk frister med sprettrumpe, dandert med bak- og bremselys som i tent form minner om vingeslag-profilen hos mektige fugler.

Taket er kupéformet, og først tror vi at solcelle-designen bare er for syns skyld, for å understreke Karmas miljøfokuserte høyteknologi. Men nei; solcellene virker de, og skal i følge produsenten bidra til en årlig økt kjørelengde på 322 kilometer.

 GRAND TOUR: På Fisker-tur over vidda med god Karma. GRAND TOUR: På Fisker-tur over vidda med god Karma.

Miljøvennlig interiør

Vi setter oss ned i vår Fisker Karma. Det går greit. Dørene er vide, og setene er ikke plassert så asfaltnære at vi må ned i knestående og agere slangemennesker for å få lirket baken på plass.

Men såpass langt ned er de, at vi umiddelbart får følelsen av å sette oss inn i noe som er skapt for fokusert ratting. Du føler deg mer som James Bond enn som Postmann Pat, for å si det sånn!

Interiøret benytter seg av materialer som semsket skinn i taket, skinn i dashbordet og en velpusset lakkert treflis over den ruvende midtkonsollen.

Les også: Et gløtt av sol

Om Karma her balanserer på grensen mellom det stilige og vulgære, synes vi likevel at den faller trygt ned på førstnevnte side.

Dessuten er det verdt å ta med seg at dette faktisk ikke er skinn fra kuer og frisk ved fra truet regnskog.

Materialer i Karma skal være gjenvunnet og resirkulerbare, siden Fisker satser på å kunne skryte av en bærekraftig bilproduksjon. Så vi snakker snarere om skinnetterlikninger, samt en treflis etter de store skogbrannene i California i 2009. Eller muligens rekved.

 STOR, MEN LETTKJØRT: Undertegnede har funnet seg godt til rette. Karma oppleves som smidig, presis og lettstyrt. STOR, MEN LETTKJØRT: Undertegnede har funnet seg godt til rette. Karma oppleves som smidig, presis og lettstyrt.

Isofix i baksetet

Dashbordet er edruelig, og heldigvis fjernt fra lysdansende japanske radioer fra 90-tallet. To sirkelformede instrumenter flankerer et par lysstriper som hele tiden viser hva du har igjen av strøm og bensin. Og den elektronisk styrte ett-trinns girkassen styres fra midtkonsollen ved hjelp av enkle tastetrykk.

Tunnelen fra midtkonsollen og bakover er av typen king size. Den inneholder batteripakken og koblingen til motoren foran og elmotorene på bakakslingen. Det hele er plassert slik at Karma har 47-53 prosent vektfordeling.

Les også: Golf-utfordreren har enda lavere forbruk enn kjørecomputeren viser

Rent fysisk deler tunnelen kupéen i to svært definerte celler, noe som også bidrar til en følelse av å sitte i en ekstrem kjøremaskin.

Samme sak gjør seg gjeldende i baksetet, og er du under 175 centimeter sitter du som en spesialutsending der, med setevarme, koppholder og uttak for USB-kobling og 12V-strøm.

Og til vår overraskelse finner vi Isofix-fester for barneseter både i passasjersetet og baksetene!

Tørst hybrid

De første milene kjører vi Fisker Karma i såkalt Stealth-modus, der utelukkende lithium ion-batteriene og de elektriske motorene på bakhjulene er på jobb.

Som elbiler flest, gledes vi over kontant reaksjon på gasspedal-bruk, og 0-100 km/ på rundt åtte sekunder føles greit nok på trange vestlandske veier.

Fraværet av motorlyd fremkaller ingen savnreaksjon. Det vil si – en viss kunstig kreert lyd høres så lenge vi kjører under 40 km/t, som en akustisk håndsrekning til fotgjengere.

Vil du ha drahjelp vil et napp i Sport-vippebryteren på venstre side av rattet engasjere bensinmotoren, og aksellerasjonstiden opp til 100 km/t går ned til 6,3 sekunder.

Når man skal ferdes fra Bergen til Oslo, må bensinmotoren uansett ganske så snart engasjeres, siden Stealth-modus bare holder i rundt åtte mil. Og etter en snau times kjøring merker vi så vidt at den bensindrevne elektriske generatoren stempler inn, og vi er over i et annet og ikke lenger like miljøvennlig modus.

Les også: Elggevirene har positiv effekt

Generatoren og Karmas toliters turbohjulpne 260 hk sterke bensinmotor fra GM, er i følge Fisker ikke i direkte kontakt med drivhjulene, men opptrer som en rekkeviddeforlenger ved å forsyne de elektriske motorene med mer kraft.

Men Karma forbruker jo uansett bensin, og vi fyller i alt 55 liter på turen, og forbruker noen liter mer. Slik at vi alt i alt har brukt over literen på mila fra Bergen til Oslo. Og hvor miljøvennlig er egentlig det?

Sånn sett kan det sees på som et paradoks at Karma bare kan betraktes som miljøvennlig når den brukes i små daglige doser på ren elektrisitet, mens den jo er bygget for aktiv kjøring og milsluking, med hele 2400 kilo å dra på.

En drøm å kjøre

Vi lar den diskusjonen ligge, og dreier heller inn på hvordan Fisker Karma oppleves bak rattet.


For det første – de ikke akkurat smålåtne ytre proporsjonene bidrar ikke til forknytt ratting på veier der M-skiltene viser hvor veien er utblokka nok til at biler ikke river sidespeilene av hverandre.

Karma oppleves som smidig, presis og lettstyrt, og muligens er det de erigerte forskjermene som bidrar til at vi aldri har problemer med å beregne bilens bredde.

Brembo-bremsene er kalibrert på en måte som gjør hard nedbremsing til en kontant, men ikke halsbrekkende, operasjon.

Les også: Snart lystrer bilen ditt minste vink

Akselerasjonsskyvet er som sagt betydelig bedre etter at bensinmotoren bidrar til i alt 403 hestekrefter og 1300 Newtonmeter dreiemoment.

Fortsatt er vi langt unna supersportsbilprestasjoner. Men så veier som sagt Karma 2400 kilo, og oppfører seg mer som en dannet tungvekter. Som en Gran Turismo!

 STILIG: Karmas interiør balanserer på grensen mellom det stilige og vulgære. Vi synes likevel at den faller trygt ned på førstnevnte side. STILIG: Karmas interiør balanserer på grensen mellom det stilige og vulgære. Vi synes likevel at den faller trygt ned på førstnevnte side.

Vekker oppmerksomhet

Etter hvert som veiene østover og sørøstover blir bredere, blir smilene våre det samme. Sin høye vekt til tross oppfører Karma seg som en lettbent danser. Eleganse, komfort og overskudd av krefter kjennetegner opplevelsen bak rattet.

Vi bremser oss inn i svinger, og skyter i neste øyeblikk ut av dem, før neste langstrekk tilbakelegges med et fast skyv i ryggen. Kjøringen oppleves som uanstrengt og komfortabel.

Hjuloppheng og fete dekk limer bilen fast til asfalt av ujevn karakter, og kun når den er spesielt ru opplever vi merkbar hjulstøy.

Alt av hendler, brytere og knapper nås lett. En stor touch screen-skjerm på midtkonsollen tar seg av navigasjon, musikk, radio og klimaanlegg.

Les også: Vanskelig å gjøre tryggere bruktbilkjøp enn dette

For våre kropper er setene dertil perfekte. Vi kjører faktisk helt til Hemsedal før vi stopper for annet enn å ta bilder, og da er det knurrende mager og ikke verkende rygger eller tresmak i rumpa som tvinger oss ut av setene.

At det ikke bare er vi som liker Karmas eksteriørdesign, understrekes ellers av den voldsomme oppsikten bilen vekker over alt. Dette er ikke en bil for spaning, for så si det sånn.

Og det er ikke bare bilentusiastiske gutter i alle aldre som får nakkesleng. Også det vakre kjønn vinker begeistret med mascaraen, noe vi antar skyldes linjer og proporsjoner som stimulerer lystsentre både i hjerne og i underliv.

 STORT: Dekkene er like voldsomme som Karma selv - 265/35 R 22 bak og 255/35 R 22 foran. STORT: Dekkene er like voldsomme som Karma selv - 265/35 R 22 bak og 255/35 R 22 foran.

Leve eller dø?

Vel fremme i Oslo ser vi tilbake på en vei som har vært lang og spennende, og krydret med flotte kjøreopplevelser.

Veien fra pappas Saab 95 til Henrik Fiskers egen bil har også vært lang og spennende, og krydret med designtriumfer som BMW Z8, Aston Martin DB9 og V8 Vantage.

Men det er noe helt annet å designe, konstruere, produsere og selge sitt eget bilmerke, i stedet for å lage lekkerbiskener for etablerte navn med ordnet økonomi og markedsapparat.

Fisker Automotive har da også mottatt omdiskutert amerikansk statsstøtte i form av lån for å overleve, og alle er neppe like overbeviste om at selskapet vil klare å holde hodet over vannet lenge nok til å etablere seg, også med nye og rimeligere modeller.

Det har også vært andre typer skjær i sjøen, som har gjort at enkelte stiller spørsmål ved kvaliteten på Fisker Karma. For eksempel så brukte det amerikanske magasinet Consumer Reports tittelen ”Bad Karma”, etter at deres eksemplar tidlig i testprosedyrene rett og slett brøt sammen. Noe som viste seg skyldtes et defekt batteri.

Sånn sett kan verden i Fisker ha fått en ny De Lorean. Men vårt håp og vår tro etter en dag med god Karma er likevel at verden har fått det som unge Fisker fikk øye på en dag for rundt førti år siden. En ny Maserati.

 DANSK: Henrik Fiskers vei fra pappas Saab 95 til Henrik Fiskers egen bil har også vært lang og spennende, og krydret med designtriumfer som BMW Z8, Aston Martin DB9 og V8 Vantage. DANSK: Henrik Fiskers vei fra pappas Saab 95 til Henrik Fiskers egen bil har også vært lang og spennende, og krydret med designtriumfer som BMW Z8, Aston Martin DB9 og V8 Vantage.

Les også:

Disse bilene bryter oftest sammen

Her er promillemålerne som fungerer best

Snobbe-SUV på billigsalg

Les mer motorstoff

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
04:17 Tre til sykehus etter bilulykke i Akershus04:00 1.000 brannfolk kjemper mot brann i Portugal03:42 Mann skadd etter vold i Oslo sentrum03:06 Hetebølge i nordøstlige USA02:22 Arkitekten Cesar Pelli er død02:21 Elvestuen ut mot moralisering i klimakampen01:59 Russisk romkapsel dokket med ISS01:24 Ventura går mot plass på PGA-turen00:42 Par truet med skytevåpen – ble fraranet bilen00:38 Brexit-motstandere demonstrerte i London00:30 «Hvaldimir» er ledet tilbake til Hammerfest23:36 Flere flyselskaper stanser sine flygninger til Kairo22:52 Vy-ansatte på buss for tog trues av passasjerer22:36 Henrik Ingebrigtsen klarte VM-kravet på 5000 meter22:24 Hopp: Norge på tredjeplass i Polen21:54 Ny pilot stoppet etter promillekontroll ved Stavanger Lufthavn20:53 Ødegaard spilte 45 minutter da Real Sociedad tapte for lag fra nivå to20:51 Internasjonal ferd mot ISS på 50-årsdagen for månelandingen20:23 Friidrett: Lillefosse tok gull i U20-EM20:20 Listhaug om Krekar: Vil bli kvitt den mannen så fort som mulig19:48 Hovedmistenkt etter diplomatdrap pågrepet i Irak19:36 Britiske myndigheter frykter terror mot fly fra Egypt19:32 Casper Ruud møter nederlender i Tyskland18:49 Irans vokterråd: Arresten av tankskipet var et svar18:17 Stena Imperos eierselskap i kontakt med besetningen17:57 Dykker funnet død utenfor Dønna i Nordland17:50 To graver åpnet i forsvinningssak i Vatikanet17:14 Mistenkelig gjenstand funnet på Gardermoen var ufarlig16:13 Egyptiske myndigheter vil flytte Tut-ankh-Amon15:55 Wolverhampton slo City på straffer i Shanghai15:47 Jakob Ingebrigtsen slettet 15 år gammel rekord på 5000 meter15:35 Høyre elsker Boris15:35 Én av til nordmenn tror ikke på menneskeskapte klimaendringer15:31 Tenåringen Greenwood sikret seieren for United mot Inter15:11 Trump ringte Löfven om A$AP Rocky – Löfven vil ikke gripe inn14:59 «Død» isbre får minnesten14:47 Politiet: – Ikke greit å filme skadde personer14:35 Over 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg14:15 Fritidsbåt gikk på grunn i Møre og Romsdal14:07 Tusenvis demonstrerer i Hongkong til støtte for politiet13:49 Neste uke er det meldt over 30 grader i sør – i nord snur godværet13:31 Politiet i Hongkong sier de har avslørt sprengstoffabrikk13:17 50 døde grindhvaler oppdaget av turister på Island12:43 United avslo Inter-bud på Lukaku12:39 To flyplasser stengt på Sicilia etter vulkanutbrudd12:21 Dansk professor vil bygge mur rundt Europa: – Neppe realistisk12:17 Tyskland og Frankrike krever løslatelse av svenskeid tankskip12:12 Luftangrep mot Jemens opprørskontrollerte hovedstad11:49 Over 150 døde i monsunflommer i Sør-Asia11:45 10 omkom i eksplosjon på kinesisk gassanlegg11:21 Ytre høyre-demonstrasjon etter politikerdrap i Tyskland11:02 Liverpool tapte for Borussia Dortmund i Indiana10:36 Britiske myndigheter advarer mot seiling i Hormuzstredet10:00 Stor fornyelse i ukrainsk politikk ventet i valget på nasjonalforsamling09:42 NVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:37 Zlatan avgjorde med hat trick i lokalderbyet i Los Angeles09:27 To personer funnet døde i Sverige09:27 Tyrkisk bankmann løslatt fra fengsel i USA09:02 Kan Jakob Ingebrigtsen true norsk rekord på 5000 meter?09:00 50 år siden det første skrittet ble tatt på månen08:51 London-politiets Twitter-konto hacket08:11 Fire personer lettere skadd i trafikkulykke ved Evje07:10 Eiendomsskatten i Stavanger har økt med Frp06:20 NVE varsler oppdatering om Veslemannen06:18 Minst 17 døde av metanol i Costa Rica05:59 Dette skjer i dag05:38 Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold05:30 Dette skjedde i natt05:25 Jensen og Listhaug avfeier at Frp er i krise04:52 NTNU-forskere vil bli med på neste månelanding04:48 Musikkfestival avlyst på grunn av frykt for immigrasjonsmyndighetene04:35 Arrangementer avlyses i USA på grunn av hete03:56 Bolsonaro nekter for at det er sult i Brasil03:56 Jødisk forstander ut mot forslag om kosherforbud03:33 Michelle Obama: USA er for alle03:21 XXL vurderer å legge ned virksomheten i Danmark03:21 Sánchez nærmere flertall for ny regjering02:37 Ekstra vakthold i Stjørdal etter mistenkt ildspåsettelse01:40 Algerie vant Afrikamesterskapet for andre gang01:23 USA sender soldater til Saudi-Arabia01:10 El Chapo innsatt i høysikkerhetsfengsel00:46 Norsk kvinne vant 38 millioner kroner00:31 150.000 med i protestgrupper mot vindkraftverk00:07 Trump vil hjelpe A$AP Rocky ut av svensk fengsel22:54 Haaland scoret hattrick i cupen22:38 Nordmenn tiltalt etter russevold i Hellas i fjor22:21 Undersøkelse: Tre av fire nordlendinger vil ha jernbane22:04 Norge slo tilbake med storseier i J19-EM22:02 Ventura fortsatte storspillet i USA21:44 NRK kritiseres for jødevits21:01 Ny seier for Solbakken og FCK20:44 Tunge nyheter for Fannemel: Har skadet både korsbånd og menisk20:16 Svenskeid tankskip beslaglagt av Iran19:59 Hadi Srour bokser mot russer i Hamburg19:44 Dette blir konsekvensene av MAX-problemene19:14 50 soldater syke i Madlaleiren18:57 Milliardbru i Nordland må bytte 344 bolter et halvt år etter åpning18:47 Woods tar pause etter skuffelsen i British Open18:19 Alaphilippe med maktdemonstrasjon i Tour de France18:12 Hongkong-aktivister kan få asyl i Taiwan
Siste nytt
04:17NorgeTre til sykehus etter bilulykke i Akershus04:00Verden1.000 brannfolk kjemper mot brann i Portugal03:42NorgeMann skadd etter vold i Oslo sentrum03:06VerdenHetebølge i nordøstlige USA02:22VerdenArkitekten Cesar Pelli er død02:21NorgeElvestuen ut mot moralisering i klimakampen01:59VerdenRussisk romkapsel dokket med ISS01:24SportVentura går mot plass på PGA-turen00:42NorgePar truet med skytevåpen – ble fraranet bilen00:38VerdenBrexit-motstandere demonstrerte i London00:30Norge«Hvaldimir» er ledet tilbake til Hammerfest23:36VerdenFlere flyselskaper stanser sine flygninger til Kairo22:52NorgeVy-ansatte på buss for tog trues av passasjerer22:36SportHenrik Ingebrigtsen klarte VM-kravet på 5000 meter22:24SportHopp: Norge på tredjeplass i Polen21:54NorgeNy pilot stoppet etter promillekontroll ved Stavanger Lufthavn20:53SportØdegaard spilte 45 minutter da Real Sociedad tapte for lag fra nivå to20:51VerdenInternasjonal ferd mot ISS på 50-årsdagen for månelandingen20:23SportFriidrett: Lillefosse tok gull i U20-EM20:20PolitikkListhaug om Krekar: Vil bli kvitt den mannen så fort som mulig19:48VerdenHovedmistenkt etter diplomatdrap pågrepet i Irak19:36VerdenBritiske myndigheter frykter terror mot fly fra Egypt19:32SportCasper Ruud møter nederlender i Tyskland18:49VerdenIrans vokterråd: Arresten av tankskipet var et svar18:17VerdenStena Imperos eierselskap i kontakt med besetningen17:57NorgeDykker funnet død utenfor Dønna i Nordland17:50VerdenTo graver åpnet i forsvinningssak i Vatikanet17:14NorgeMistenkelig gjenstand funnet på Gardermoen var ufarlig16:13VerdenEgyptiske myndigheter vil flytte Tut-ankh-Amon15:55SportWolverhampton slo City på straffer i Shanghai15:47SportJakob Ingebrigtsen slettet 15 år gammel rekord på 5000 meter15:35PolitikkHøyre elsker Boris15:35NorgeÉn av til nordmenn tror ikke på menneskeskapte klimaendringer15:31SportTenåringen Greenwood sikret seieren for United mot Inter15:11KulturTrump ringte Löfven om A$AP Rocky – Löfven vil ikke gripe inn14:59Verden«Død» isbre får minnesten14:47NorgePolitiet: – Ikke greit å filme skadde personer14:35VerdenOver 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg14:15NorgeFritidsbåt gikk på grunn i Møre og Romsdal14:07VerdenTusenvis demonstrerer i Hongkong til støtte for politiet13:49NorgeNeste uke er det meldt over 30 grader i sør – i nord snur godværet13:31VerdenPolitiet i Hongkong sier de har avslørt sprengstoffabrikk13:17Verden50 døde grindhvaler oppdaget av turister på Island12:43SportUnited avslo Inter-bud på Lukaku12:39VerdenTo flyplasser stengt på Sicilia etter vulkanutbrudd12:21NorgeDansk professor vil bygge mur rundt Europa: – Neppe realistisk12:17VerdenTyskland og Frankrike krever løslatelse av svenskeid tankskip12:12VerdenLuftangrep mot Jemens opprørskontrollerte hovedstad11:49VerdenOver 150 døde i monsunflommer i Sør-Asia11:45Verden10 omkom i eksplosjon på kinesisk gassanlegg11:21VerdenYtre høyre-demonstrasjon etter politikerdrap i Tyskland11:02SportLiverpool tapte for Borussia Dortmund i Indiana10:36VerdenBritiske myndigheter advarer mot seiling i Hormuzstredet10:00VerdenStor fornyelse i ukrainsk politikk ventet i valget på nasjonalforsamling09:42NorgeNVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:37SportZlatan avgjorde med hat trick i lokalderbyet i Los Angeles09:27VerdenTo personer funnet døde i Sverige09:27VerdenTyrkisk bankmann løslatt fra fengsel i USA09:02SportKan Jakob Ingebrigtsen true norsk rekord på 5000 meter?09:00Verden50 år siden det første skrittet ble tatt på månen08:51VerdenLondon-politiets Twitter-konto hacket08:11NorgeFire personer lettere skadd i trafikkulykke ved Evje07:10NorgeEiendomsskatten i Stavanger har økt med Frp06:20NorgeNVE varsler oppdatering om Veslemannen06:18VerdenMinst 17 døde av metanol i Costa Rica05:59NorgeDette skjer i dag05:38NorgeKvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold05:30NorgeDette skjedde i natt05:25NorgeJensen og Listhaug avfeier at Frp er i krise04:52NorgeNTNU-forskere vil bli med på neste månelanding04:48VerdenMusikkfestival avlyst på grunn av frykt for immigrasjonsmyndighetene04:35VerdenArrangementer avlyses i USA på grunn av hete03:56VerdenBolsonaro nekter for at det er sult i Brasil03:56NorgeJødisk forstander ut mot forslag om kosherforbud03:33VerdenMichelle Obama: USA er for alle03:21NorgeXXL vurderer å legge ned virksomheten i Danmark03:21VerdenSánchez nærmere flertall for ny regjering02:37NorgeEkstra vakthold i Stjørdal etter mistenkt ildspåsettelse01:40SportAlgerie vant Afrikamesterskapet for andre gang01:23VerdenUSA sender soldater til Saudi-Arabia01:10VerdenEl Chapo innsatt i høysikkerhetsfengsel00:46NorgeNorsk kvinne vant 38 millioner kroner00:31Norge150.000 med i protestgrupper mot vindkraftverk00:07VerdenTrump vil hjelpe A$AP Rocky ut av svensk fengsel22:54SportHaaland scoret hattrick i cupen22:38VerdenNordmenn tiltalt etter russevold i Hellas i fjor22:21NorgeUndersøkelse: Tre av fire nordlendinger vil ha jernbane22:04SportNorge slo tilbake med storseier i J19-EM22:02SportVentura fortsatte storspillet i USA21:44NorgeNRK kritiseres for jødevits21:01SportNy seier for Solbakken og FCK20:44SportTunge nyheter for Fannemel: Har skadet både korsbånd og menisk20:16VerdenSvenskeid tankskip beslaglagt av Iran19:59SportHadi Srour bokser mot russer i Hamburg19:44PengerDette blir konsekvensene av MAX-problemene19:14Norge50 soldater syke i Madlaleiren18:57NorgeMilliardbru i Nordland må bytte 344 bolter et halvt år etter åpning18:47SportWoods tar pause etter skuffelsen i British Open18:19SportAlaphilippe med maktdemonstrasjon i Tour de France18:12VerdenHongkong-aktivister kan få asyl i Taiwan
Populært