Meny

Mini:

John Cooper Works-modellene oppgraderes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Versting-modellen av Mini blir nå oppgradert, og får mer "pulver", kan leveres med automatkasse og blir ørlite mer miljøvennlig.

John Cooper Works er for Mini det Lotus i sin tid var for Cortina, eller Brabham var for Vauxhall. Cooper har lange tradisjoner med Mini, og Cooper S har fulgt navnet siden 60-tallet.

I juli kommer en oppgradering av toppmodellen fra Mini. Har du 444.000 å spandere, kan du både sette deg i respekt og oppleve mye kjøreglede. Det nye med Mini er en turbo med to skovlhjul; ett for å ta bunndraget, og ett for å ta øvre del av turtallsområdet.

Det betyr at bilen responderer bedre på gasspådrag fra lavere turtall. Videre er motoren ifølge en pressemelding utstyrt med direkte innsprøyting, variabel ventilkontroll VALVETRONIC fra BMW.

Bilen leveres med 6-trinns manuell girkasse, eller om man vil med en 6-trinns automatkasse. Drivstofforbruket og CO2-utslippet er redusert en smule, sistnevnte fra 165 gram/km til 155 gram.

I tillegg til dette, vil Mini John Cooper Countryman nå leveres standard med MINI ALL4-all-wheel-drive. Motorene er 1,6-liter som yter 211 hk for alle modellene unntatt Clubman, som gir 218 hk. Coupe-versjonen gjør 0 - 100 på 6,4 sekunder, og det loves skikkelig racingfølelse bak rattet.

Les også: Potent Q3 RS fra Audi

Les også: Gatas ramp!

Les også: Heftig franskmann i Genève

Motor
Populært