Meny

Test: Opel Zafira Tourer 2,0 CDTI 110 hk, 2012

Bedre enn stasjonsvogn

FLERBRUKSBIL: Styrken til Opel Zafira er de fleksible løsningene som åpner for mange mulige kombinasjoner (Foto: Axel Wierdermann)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien din vil trives bedre i denne bilen.

Opel Zafira 2,0 CDTI 110 hk

TEKNISKE DATA:

 • MOTOR, CM3: 1956
 • EFFEKT, HK VED O/MIN: 110/4000
 • DREIEMOMENT, NM VED O/MIN: 260/1750-2500
 • EGENVEKT, KG: 1733
 • TILHENGERVEKT, KG: 1300/750
 • LENGDE/BREDDE/HØYDE, CM: 466/188/166
 • BAGASJEROM, LITER: 710-1860
 • STANDARD DEKKDIMENSJON: 215/60 R16
 • FORBRUK, EU-MIX L/MIL: 0,52
 • CO2-UTSLIPP, G/KM: 137
 • 0-100 KM/T, FABRIKK, SEK.: 12,5
 • TOPPFART, KM/T: 183
 • PRIS FRA, KR: 329 900 (Enjoy)
 • PRIS TESTBIL, KR: 413 400

TESTDATA:

 • 60-100 KM/T, 3. GIR: 7,5
 • 60-100 KM/T, 4. GIR: 8,7
 • 60-100 KM/T, 5. GIR: 12,7
 • 60-100 KM/T, KICKDOWN: -
 • 80-120 KM/T, 4. GIR: 10,9
 • 80-120 KM/T, 5. GIR: 13,1
 • 80-120 KM/T, 6. GIR: 19
 • 80-120 KM/T, KICKDOWN: -
 • STØY TOMGANG, dBA: 45,5
 • STØY 50 KM/T, dBA: 62,1
 • STØY 80 KM/T, dBA: 65,1
 • STØY 100 KM/T, dBA: 66,2
 • TESTFORBRUK, L/MIL: 0,59

Flerbruksbilene selger ikke så veldig godt i Norge. Spør du oss om grunnen til det, så svarer vi ærlig: Vi vet ikke hvorfor.

Derimot har vi kjørt mer en nok av dem til å være sikre på én ting: Mange ville vært bedre tjent med en slik bil en enn stasjonsvogn. Særlig gjelder det barnefamilier, men også dem som ofte tar med seg for eksempel en sykkel eller ski når de reiser på tur.

Les også: Disse bilene vil kvinnene ha

For i innvendig plass i forhold til størrelse, og ikke minst i setefleksibilitet, er det ingen andre biltyper som slår en kompakt flerbruksbil. Samtidig er de fleste av tidligere tiders ulemper ved bilklassen ryddet bort.

Opel Zafira var en foregangsbil blant de kompakte sjuseterne da den første kom i 1999. Med tida har den fått mange konkurrenter. I Norge er VW Touran flerbruksbilen det finnes flest av. Andre alternativer er for eksempel Renault Grand Scénic , Peugeot 5008 , Mazda 5 og Ford Grand C-Max.

Les også: Bedre med mindre motor

Med den nye Zafira Tourer prøver Opel å slå tilbake med mer stil, mer kjøreglede og enda bedre fleksibilitet. Vi har testet den i to utgaver:

Det billigste dieselalternativet med 110 hk finner du mer om hvis du fortsetter å lese videre. Hvis du er nysgjerrig på hvordan bilen fungerer med en 1,4-liters bensinturbomotor med 140 hk, kan du trykke her.

Kjøreegenskaper: 5

Før kjøpte du ikke en flerbruksbil fordi du likte å kjøre bil. Du kjøpte den fordi du og partneren var for fruktbare til at alle fikk plass i en stasjonsvogn. Kjøreopplevelsen var ikke mye å skryte av, med høyt tyngdepunkt, krenging og sittestilling som i buss.

De siste to-tre årene har vi kjørt mange flerbruksbiler som viser at det ikke er slik mer. Opel er merket som går lengst i å snakke om at bilen skal kjøre som en stasjonsvogn.

De har ordene stort sett i behold, i alle fall så lenge vi snakker om normal kjøring. I klassen sin er Zafira Tourer blant de beste når det gjelder å ligge stabilt og tungt på veien. Teknikken i fremre del av bilen er i stor grad hentet fra den velkjørende Insignia, og derfor har også Zafira fin styrefølelse.

Se også: Så gode er bruktbilene

Bak har Opel spart på flere måter ved å velge en såkalt fastmyk bakaksel (fra Astra Tourer) i stedet for et flerleddet oppheng. Løsningen sparer plass, og det er viktig i en flerbruksbil. Og den sparer penger fordi den er enklere og billigere.

Ved normal kjøring kjenner vi ikke nevneverdige ulemper ved “sparevalget”, som er kjent for å kunne skape vagging i bilen på ujevnt underlag.

Motor: 4

Motoren har 2,0 liters sylindervolum, 110 hk og 260 Nm. Dette er laveste trimmingsgrad av denne toliteren, for den finnes også som 130-hester og 165-hester.

Motoren innfrir alle vanlige krav til moderne diesel-lettkjørthet, særlig fordi den har tilstrekkelig skyv også på lavt turtall. Det betyr for eksempel at du slipper lyden av dødsralling om du faller et stykke under 1500 o/min, og at igangsetting er enkelt (fortsatt finnes det dieselmotorer som er for lette å kvele).

Men den glimrer ikke. Her kan du formelig føle nedtrimmingen, omtrent som gammeldags struping. Det er tidlig giring som gjelder, for litt etter middels høyt turtall er det tomt for krefter.

Ytelser: 4

Opel Zafira Tourer 2,0 CDTI med 110 hk og 260 Nm greier 60-100 km/t på 7,5 sekunder, mens 80-120 km/t tar 10,9 sekunder.

Det er tall som viser at nedtrimmet toliter ikke er bedre enn en helt normal 1,6-liter, for Peugeot 5008 1,6 HDi er raskere, mens Mazda 5 1,6 D i praksis er like rask.

Når vi ser bort fra rene tall og i stedet snakker om opplevelse, føles motorene sterk nok. Årsaken er bra dravilje på lavt turtall.

Om vi hadde bestemt oss for å kjøpe Zafira, ville vi definitivt ha vurdert å spandere 10.000 kroner ekstra for å få 130-hestersversjonen.

Sammenlignet med bensinmotoren med 140 hk er 110-hesters diesel klart tregere når det handler om maksytelse med gasspedalen helt inn. Likevel føles dieselen langt sterkere under normal kjøring med små og mellomstore gasspedalbevegelser.

Her er det altså en klar forskjell mellom faktisk og opplevd ytelse. Vi setter mest pris på god opplevd ytelse.

Eksteriør: 5

I en bilklasse der ytre former ikke alltid har vært prioritert, og ulike modeller har sett ut som alt fra høybygde egg til kantete kasser, gjør Opel et godt forsøk på å skape visuell dynamikk.

Opel sier selv at designen er inspirert av høyhastighetstog, og med godvilje ser du det når du betrakter fronten fra siden.

Les også: Nå er det tid for åpen bil

I sidene har Opel Zafira Tourer en karosserilinje som stiger bratt på bakdøra. Det er åpenbart dagens bildesignmote, for du finner ulike vrier av dette også på for eksempel Mazda 5 og Mercedes B-klasse.

Hekken minner mye om en litt krympet Ford S-Max-bakende.

Interiør: 5

Det er seteløsningene som er det aller viktigste i en flerbruksbil. Opel har vært flinke med dem gjennom de to første generasjonene med Zafira, og er det også med den tredje.

Testbilen har det Opel kaller Lounge seating. Dette er en løsning som gjør at Zafira med enkle håndgrep – veldig mange seteendringer kan gjøres med én hånd – kan gå fra å være en “plass til flest mulig”-bil til en fireseter med plass-sløsing.

For å beskrive plassforholdene med alle seter i bruk først: Undertegnede er 186 cm høy. Når jeg prøver å sitte “bak meg selv” i alle tre seterader, sitter jeg meget godt helt foran og helt greit i rad to (med setet justert slik at knærne subber i forseteryggen).

Les også: VW drar til med billigbil

Bakerst er det riktigste beskrivelsen at det akkurat er plass til meg, men ikke mer. Her kunne jeg ikke ha sittet lenge. For barn er det derimot nok plass også helt bakerst.

Når bilen gjøres om til “lounge” (en altfor svulstig bruk av ordet, men la gå), blir midtsetet på rad to til store armlener. Deretter kan de to ytre setene skyves ekstra langt bak og litt inn mot midten.

Dermed er det plass til både Michael Jordan og Magic Johnson på rad to.

Setene på rad to og tre ligger helt flatt mot gulvet når de legges ned. Da får du et lasterom på 1860 liter, eller plass til å legge inn en sykkel.

Ordene stram og fast oppsummerer så vel setestopping som interiørstil. Vi synes det er i overkant mange knapper på dashbordet. Førersetet kan senkes nesten ned til stasjonvognhøyde for sjåfører som liker å sitte lavt.

Komfort: 4

Generelt er komforten på et gjennomsnittlig nivå i Opel Zafira Tourer.

To ting trekker ned ved testbilen: Det ene er at setene i rad to og tre er tynne og uten sidestøtte. Det er prisen å betale for seter som skal bli helt flate og ta lite plass når de legges ned.

Dessuten har testbilen sportsunderstell, og det synes vi er for fast på ujevnt underlag. Vil du at Zafiraen din også skal kunne være sportslig, anbefaler vi at du velger adaptive dempere til 8500 kroner i stedet. Da kan fastheten endres med et tastetrykk.

Opels sportsseter (ekstrautstyr) er blitt en favoritt blant flere medlemmer av motorredaksjonen.

Dieselmotoren er grov i målet etter 2012-standard, uten at det oppleves som plagsomt.

Sikkerhet: 5

Sikkerhetsorganisasjonen EuroNCAP har kollisjonstestet den nye Opel Zafira Tourer, og den får fem av fem stjerner som hovedkarakter (det er blitt normalen, ikke unntaket).

Også delresultatene ligger på et høyt nivå – for eksempel vurderes voksnes sikkerhet til 94 prosent.

Opel Zafira Tourer har en normalt omfattende pakke med standard sikkerhetsutstyr.

Pris/utstyr: 4

Testbilen har en frapris på 329 900 kroner. Det er i samme område som de fleste konkurrentene, eller litt dyrere (for eksempel selges Mazda 5 støtt og stadig til kampanjepris på rundt 300.000 kroner).

I de tilfellene der Zafira er litt dyrere enn konkurrentene, kan det forsvares med at Opelen er noe større.

Les også: Bilene alle skulle hatt råd til

Samtidig er den mindre og billigere enn vår sjuseterfavoritt Ford S-Max.

Innstegsmodellen kalles Enjoy, mens prisen øker med 30.000 kroner om du velger den ganske så velutstyrte Cosmo. Det finnes en rekke pent prisede utstyrspakker.

Vårt inntrykk er at sjusetere er lettsolgte som bruktbiler. Det finnes alltid noen som har fått et barn til, men som ikke har råd eller vil ta seg råd til nybil.

Miljø: 4

Opel oppgir et normforbruk på 0,52 l/mil med et tilhørende CO2-utslipp på 137 g/km for Zafira Tourer 2,0 CDTI 110 hk – et noenlunde gjennomsnittlig tall for bilklasse og motortype.

Gjennomsnittlig er også resultatet i vår faste forbrukstestløype på 20 mil: 0,58 l/mil.

Sammenligner vi med Zafira 1,4 Turbo automat, går dieselbilen betydelig billigere.

Konklusjon: 5

Totalkarakteren er ikke et matematisk gjennomsnitt for delkarakterene, men et uttrykk for hvordan bilen er sammenlignet med direkte konkurrenter på det tidspunktet testen ble gjennomført.

Det beste ved Opel Zafira Tourer 2,0 CDTI 110 hk er at god plassutnyttelse og gjennomtenkte seteløsninger er paret med stasjonsvognaktige kjøreegenskaper.

I en klasse som ikke er kjent for vakker bildesign, er Zafira en hyggelig opptur når det handler om utseendet.

Motoren er helt grei, men ikke mer. Sjekk dessuten om sportsunderstellet er innenfor din komfortsone dersom du vurderer å bestille det.

Les også:

Her er de beste sommerdekkene

En av de billigste SUV-ene

Vi har testet over 600 biler

Les flere bilsaker

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:18 Massemønstring mot brexit i London21:59 To til sykehus og to pågrepet etter knivstikking på fest i Sørumsand21:58 Evakueringen av frakteskipet er i gang på Hustadvika21:29 Tre av de evakuerte fra cruiseskipet er alvorlig skadd21:28 Trump truer potensielle IS-rekrutter med døden21:24 Stavanger får søke om sjakk-VM i 202021:11 VGs egen gransking er «like rundt hjørnet»21:07 Evakueringen av cruiseskipet på Hustadvika vil ta hele natten20:56 En ting sto mellom ham og den tyske kulen20:46 SOHR: Over 200 barn drept i offensiven mot IS20:35 Kilder: Boeing har oppdatert programvare for 737 MAX20:30 Styrmann tatt i promillekontroll – mistet jobben og dømt til fengsel20:19 Ektepar: – Vi er veldig takknemlige19:56 Over 100 sivile skal ha blitt drept i landsby i Mali19:32 En hardt skadd i helikopterstyrt på øy i Kragerø19:00 Passasjer rystet etter å ha blitt evakuert fra cruiseskip18:49 Fræna, Molde og Kristiansund kommuner bistår evakuerte cruiseskipspassasjerer18:04 Evakuerte cruisepassasjerer kjøres til Molde og Kristiansund17:54 Johannes Thingnes Bø slo Fourcades rekord etter ny Kollen-seier17:45 Viking Sky droppet Bodø på grunn av uvær fredag17:27 Oljeopprøret uteble på Senterpartiets landsmøte17:20 Klæbo med ny seier etter Bolsjunovs stavbrekk17:16 Store taubåter er på vei for å trekke cruiseskipet17:09 Minst elleve drept i angrep i Somalias hovedstad16:58 Tusenvis protesterer i gule vester i Frankrike16:48 De første 100 cruisepassasjerene er evakuert i land16:28 Venezuelas landslagssjef truer med å slutte etter bragdseier16:27 Senterpartiets ledertrio gjenvalgt til stående applaus16:24 LSK snudde og vant målrik serieåpning16:01 Kuzmina historisk etter overlegen seier på jaktstarten i Holmenkollen15:57 Ingen tatt av snøskred i Tromsdalen15:31 Omtrent 200 beboere var evakuert på grunn av brann på Gjøvik14:49 VM i Skreifiske avlyst på grunn av uvær14:49 Første distansetap for Johaug - spurtslått av Nilsson14:48 Fisker skal ha skutt mot båt i Bergen14:48 Senterparti-applaus for pelsdyrnæringen14:17 Afghanistan: Fire drept og over 30 såret i angrep14:15 Ungdomspolitikere følte seg truet av VG-journalist14:15 Tyver med gravemaskin stjal MC-er i Mysen14:14 – Forbudet mot pelsdyrnæringa brudd med fritt Norge siden 181413:45 Ola Borten Moe: Oljeoverfloden visker ut sammenhengen mellom verdiskaping og velferd13:19 Norwegian droppet ekstra varsellampe i MAX-flyene12:58 Over 600 døde etter syklon12:42 USA-støttede opprørere erklærer seier over IS i Baghouz11:48 Politiet håper å avhøre mannen som ble skutt på Skjetten11:40 Sp-utvalg vil vingeklippe Riksrevisjonen09:42 Tom Egeland plasserte ti gisler på en trikk i Oslo sentrum09:32 Forsker tar til orde for å endre klimaregnskapet i landbruket09:19 Blodapparat trekkes fra markedet09:15 May varsler brexit-avstemning kun hvis hun mener hun får nok støtte08:42 Roboter skal få autorisasjon som finansrådgivere08:30 Voldtektssiktet mann tiltalt i lignende sak08:27 Mann alvorlig skadd i knivstikking på Nøtterøy08:19 Regjeringen vil ikke heve pliktarven så mye som først varslet06:54 Stor snøskredfare flere steder i landet06:54 26-årig kjenning av politiet mistenkt for angrep på 77-årig prest06:15 Flere fjelloverganger stengt på grunn av uvær06:01 Dette skjer i dag05:54 Moske gjenåpnet i Christchurch05:38 Dette skjedde i natt04:40 To sykloner treffer Australia04:33 Saksbehandlingstiden i politiet øker04:06 Frankrike slår hardere ned på «gule vester»-protester03:35 Kina stanser import av rapsfrø fra Canada03:29 62 døde etter eksplosjon på kjemisk fabrikk i Kina02:16 Minst 26 døde i bussbrann i Kina02:11 59 tyske IS-tilhengere og nesten 60 barn i varetekt i Syria01:37 New Zealand forbyr manifest knyttet til moskéangrep01:17 Trumps stanser nye Nord-Korea-sanksjoner01:05 Universitetsansatte mottok kollegers private meldinger etter operatørfeil00:07 Mueller anbefaler ikke ytterligere siktelser etter Russland-granskningen23:47 Mann siktet for drapsforsøk på politimann23:08 U21-landslaget slapp inn åtte mål22:56 England banket Tsjekkia etter Sterling-hattrick22:07 Mueller har levert sluttrapport om Russland-granskingen21:40 USA med rekordunderskudd i februar21:18 Overgrepsdømt prest ble engelsklærer i Den dominikanske republikk20:48 Trump langer ut mot europeiske bilprodusenter20:27 Mann med øks skutt av politiet på Skjetten20:24 To uker varetekt for korrupsjonssiktet i Nortura-saken20:23 Menn pågrepet etter vandalisering av moskeer i Birmingham20:03 Johannes Høsflot Klæbo vant sprinten i Québec19:16 Forskere skal ha avslørt Jupiters ukjente reise19:13 Norwegian droppet ekstra varsellampe i MAX-flyene19:03 Trump hevder IS-områdene i Syria er gjenerobret18:45 E6 på Dovre stengt etter vogntogvelt18:08 Arnstad ut mot regjeringens stille, byråkratiske sentralisering18:00 Trump vil ha valgkamprådgiver inn i sentralbankstyret17:30 Prest knivstukket i kirke i Canada17:28 Johannes Thingnes Bø vant skiskyttersprinten i Kollen og tangerte Fourcades verdenscuprekord17:09 Terrorofre hedret i Oslos største moské17:03 Tysk politi mener å ha avverget terrorangrep16:57 Fysikere får tiden til å gå baklengs i en kvantedatamaskin16:49 Trumps Golan-utspill vekker sterke reaksjoner16:35 Utrecht-siktet sier han var alene om angrep16:35 Hydro om cyberangrepet: Fortsatt alvorlig situasjon16:30 Bonde nektet å ha dyr etter vanskjøtsel16:13 Tusk om brexit: – Håpet er det siste som dør16:11 Kunstnerne bak Black Box-teateret krever erstatning15:52 PR-veteran lite imponert over VGs håndtering
Siste nytt
22:18VerdenMassemønstring mot brexit i London21:59NorgeTo til sykehus og to pågrepet etter knivstikking på fest i Sørumsand21:58NorgeEvakueringen av frakteskipet er i gang på Hustadvika21:29NorgeTre av de evakuerte fra cruiseskipet er alvorlig skadd21:28VerdenTrump truer potensielle IS-rekrutter med døden21:24SportStavanger får søke om sjakk-VM i 202021:11NorgeVGs egen gransking er «like rundt hjørnet»21:07NorgeEvakueringen av cruiseskipet på Hustadvika vil ta hele natten20:56LivetEn ting sto mellom ham og den tyske kulen20:46VerdenSOHR: Over 200 barn drept i offensiven mot IS20:35VerdenKilder: Boeing har oppdatert programvare for 737 MAX20:30ReisenyheterStyrmann tatt i promillekontroll – mistet jobben og dømt til fengsel20:19NorgeEktepar: – Vi er veldig takknemlige19:56VerdenOver 100 sivile skal ha blitt drept i landsby i Mali19:32NorgeEn hardt skadd i helikopterstyrt på øy i Kragerø19:00NorgePassasjer rystet etter å ha blitt evakuert fra cruiseskip18:49NorgeFræna, Molde og Kristiansund kommuner bistår evakuerte cruiseskipspassasjerer18:04NorgeEvakuerte cruisepassasjerer kjøres til Molde og Kristiansund17:54SportJohannes Thingnes Bø slo Fourcades rekord etter ny Kollen-seier17:45NorgeViking Sky droppet Bodø på grunn av uvær fredag17:27NorgeOljeopprøret uteble på Senterpartiets landsmøte17:20SportKlæbo med ny seier etter Bolsjunovs stavbrekk17:16NorgeStore taubåter er på vei for å trekke cruiseskipet17:09VerdenMinst elleve drept i angrep i Somalias hovedstad16:58VerdenTusenvis protesterer i gule vester i Frankrike16:48NorgeDe første 100 cruisepassasjerene er evakuert i land16:28SportVenezuelas landslagssjef truer med å slutte etter bragdseier16:27NorgeSenterpartiets ledertrio gjenvalgt til stående applaus16:24SportLSK snudde og vant målrik serieåpning16:01SportKuzmina historisk etter overlegen seier på jaktstarten i Holmenkollen15:57NorgeIngen tatt av snøskred i Tromsdalen15:31NorgeOmtrent 200 beboere var evakuert på grunn av brann på Gjøvik14:49NorgeVM i Skreifiske avlyst på grunn av uvær14:49SportFørste distansetap for Johaug - spurtslått av Nilsson14:48NorgeFisker skal ha skutt mot båt i Bergen14:48NorgeSenterparti-applaus for pelsdyrnæringen14:17VerdenAfghanistan: Fire drept og over 30 såret i angrep14:15NorgeUngdomspolitikere følte seg truet av VG-journalist14:15NorgeTyver med gravemaskin stjal MC-er i Mysen14:14Norge– Forbudet mot pelsdyrnæringa brudd med fritt Norge siden 181413:45NorgeOla Borten Moe: Oljeoverfloden visker ut sammenhengen mellom verdiskaping og velferd13:19ReiseNorwegian droppet ekstra varsellampe i MAX-flyene12:58VerdenOver 600 døde etter syklon12:42VerdenUSA-støttede opprørere erklærer seier over IS i Baghouz11:48NorgePolitiet håper å avhøre mannen som ble skutt på Skjetten11:40NorgeSp-utvalg vil vingeklippe Riksrevisjonen09:42LivetTom Egeland plasserte ti gisler på en trikk i Oslo sentrum09:32NorgeForsker tar til orde for å endre klimaregnskapet i landbruket09:19Helse og livsstilBlodapparat trekkes fra markedet09:15VerdenMay varsler brexit-avstemning kun hvis hun mener hun får nok støtte08:42NorgeRoboter skal få autorisasjon som finansrådgivere08:30NorgeVoldtektssiktet mann tiltalt i lignende sak08:27NorgeMann alvorlig skadd i knivstikking på Nøtterøy08:19PengerRegjeringen vil ikke heve pliktarven så mye som først varslet06:54NorgeStor snøskredfare flere steder i landet06:54Verden26-årig kjenning av politiet mistenkt for angrep på 77-årig prest06:15NorgeFlere fjelloverganger stengt på grunn av uvær06:01NorgeDette skjer i dag05:54VerdenMoske gjenåpnet i Christchurch05:38NorgeDette skjedde i natt04:40VerdenTo sykloner treffer Australia04:33NorgeSaksbehandlingstiden i politiet øker04:06VerdenFrankrike slår hardere ned på «gule vester»-protester03:35VerdenKina stanser import av rapsfrø fra Canada03:29Verden62 døde etter eksplosjon på kjemisk fabrikk i Kina02:16VerdenMinst 26 døde i bussbrann i Kina02:11Verden59 tyske IS-tilhengere og nesten 60 barn i varetekt i Syria01:37VerdenNew Zealand forbyr manifest knyttet til moskéangrep01:17VerdenTrumps stanser nye Nord-Korea-sanksjoner01:05NorgeUniversitetsansatte mottok kollegers private meldinger etter operatørfeil00:07VerdenMueller anbefaler ikke ytterligere siktelser etter Russland-granskningen23:47NorgeMann siktet for drapsforsøk på politimann23:08SportU21-landslaget slapp inn åtte mål22:56SportEngland banket Tsjekkia etter Sterling-hattrick22:07PolitikkMueller har levert sluttrapport om Russland-granskingen21:40PengerUSA med rekordunderskudd i februar21:18VerdenOvergrepsdømt prest ble engelsklærer i Den dominikanske republikk20:48PolitikkTrump langer ut mot europeiske bilprodusenter20:27NorgeMann med øks skutt av politiet på Skjetten20:24NorgeTo uker varetekt for korrupsjonssiktet i Nortura-saken20:23VerdenMenn pågrepet etter vandalisering av moskeer i Birmingham20:03SportJohannes Høsflot Klæbo vant sprinten i Québec19:16VerdenForskere skal ha avslørt Jupiters ukjente reise19:13NorgeNorwegian droppet ekstra varsellampe i MAX-flyene19:03VerdenTrump hevder IS-områdene i Syria er gjenerobret18:45NorgeE6 på Dovre stengt etter vogntogvelt18:08PolitikkArnstad ut mot regjeringens stille, byråkratiske sentralisering18:00PolitikkTrump vil ha valgkamprådgiver inn i sentralbankstyret17:30VerdenPrest knivstukket i kirke i Canada17:28NorgeJohannes Thingnes Bø vant skiskyttersprinten i Kollen og tangerte Fourcades verdenscuprekord17:09NorgeTerrorofre hedret i Oslos største moské17:03NorgeTysk politi mener å ha avverget terrorangrep16:57VerdenFysikere får tiden til å gå baklengs i en kvantedatamaskin16:49PolitikkTrumps Golan-utspill vekker sterke reaksjoner16:35VerdenUtrecht-siktet sier han var alene om angrep16:35NorgeHydro om cyberangrepet: Fortsatt alvorlig situasjon16:30NorgeBonde nektet å ha dyr etter vanskjøtsel16:13PolitikkTusk om brexit: – Håpet er det siste som dør16:11NorgeKunstnerne bak Black Box-teateret krever erstatning15:52KulturPR-veteran lite imponert over VGs håndtering
Populært