Sporty Suzuki Swift

Legg merke til «diffuser» og to eksosrør. Foto: Produsent

Suzuki Swift markedsføres som gatas sjarmør. Nå sjarmeres kundene ytterligere ved at modellen som ble lansert på slutten av fjoråret leveres i to nye varianter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Swift Sport retter seg klart mot den yngre del av de potensielle kjøperne. Sportsversjonen har to dører, større grill, ekstralys, to voksne eksosrør og diffuserdesignet støtfanger bak. Swift Sport er utstyrt med 17” aluminiumsfelger som er én kilo lettere, og dekkene er ifølge bilimportøren utviklet spesielt for Swift Sport og i dimensjonen 195/45 R17.

Les også: Nå er det tid for åpen bil

Interiøret har nye sportsseter med god sidestøtte og rattet er et tre-ekers multifunksjons sportsratt. Radio/CD-spiller med blåtann er standard.

Les også: Viste bilder av ny Honda

Kombinasjonen fast fjæring, bred sporvidde og kort akselavstand gir den berømte gokart-følelsen, og den nye, tettstegede sekstrinns manuelle girkassen gjør dette til en morsom bil å kjøre. Som standard i Swift Sport har man også her syv kollisjonsputer, ESP, ABS, EBD og Isofix fester i baksetet.

Swift Automat leveres i en kombinasjon med forhjulsdrift og traction control. Den har en firetrinns automatgirkasse, motoren er nyutviklet og har en rekke tekniske løsninger som bidrar til lavt forbruk og utslipp, ifølge importøren.

Les også: Fransk kunstverk på hjul

Les flere artikler fra vår motorseksjon her

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden