Meny

Bilreklamene hele USA ser

FØRST UTE: Det er status å være den første som får en ny superbil. Jerry Seinfeldt vil gjerne ha den første NSX'en, og gjør alt for å klare det. Se video av alle bilreklamene nederst i saken.(Skjermdump)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se de beste bilreklamene som sendes under helgens Super Bowl.

Super Bowl er USA's største sportsbegivenhet, og ett av få program som klarer å samle "hele" landet.

Selvsagt kjenner mange annonsører sin besøkelsestid, selv om annonseprisen er skyhøy under Super Bowl. I fjor var prisen på tre millioner dollar pr. 30 sekunder.

Et dusin bilreklamer

Ikke minst bilprodusentene er på hugget. I fjor ble det sendt flere oppsiktsvekkende reklamesnutter for bilprodukter! Blant annet VM-reklamen med "Mini-Darth Vader" - et tema du også finner igjen i årets reklamevideoer fra VW.

Ingenting tyder på at det blir noe mindre av det i år. Et dusin bilprodusenter har gjort ferdig reklamevideoer for årets Super Bowl, som går på TV natt til mandag norsk tid.

Hyundai, Honda, Acura, Chevrolet, Audi, Lexus og Toyota er blant merkene som betaler 30 millioner kroner for 30 sekunder. Mange lager lengre og dermed dyrere reklameinnslag, og mange lager flere videoer som skal gå til forskjellige tidspunkt under Super Bowl.

Les også: Dama på panseret lever

Gir bort biler

Toyota gir bort to stykker Camry i forbindelse med arrangementet. En av de to reklamevideoene merket har laget for Super Bowl, inneholder en musikksnutt. Kjører du appen Shazam på den, tas du videre til et registreringsskjema der du kan skrive deg opp for å delta i trekningen.

Subaru gjør det på en litt annen måte, og sponser Puppy Bowl på kanalen Animal Planet - en halvtimes program med alskens kjæledyr som virrer rundt og leker på en mini-Super Bowl-bane.

PS: Årets Super Bowl går på Lucas Oil Stadium i Indianapolis. Kampen sendes direkte på Viasat 4 og Viasat Sport HD, fra kl. 23.00 søndag kveld.

Les også:

Disse bilene er billigst i drift

10 supre biler for vinterføret

Skal vinne Superbowl med Guds hjelp

Les flere nyheter

(Artikkelen er skrevet av Vi Menn for Klikk.no)

Motor
Populært