Color Magic inviterer til båtkortesje i Oslofjorden 17. mai

SJØTOG: Color Magic inviterte også til båtkortesje 17. mai i fjor.
SJØTOG: Color Magic inviterte også til båtkortesje 17. mai i fjor. Foto: Color Line
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdens største cruiseskip med bildekk, MS Color Magic, inviterer til 17. mai kortesje for småbåter i Oslofjorden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Color Magic har avgang klokken 10.00 fra kaien på Hjortnes. Cruiseskipet tar en runde rundt Kavringen og passerer Akershus festning, Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen, melder rederiet i en pressemelding.

Det vil også bli hilsninger til byen med skipets typhon. Skipet seiler deretter inn Bunnefjorden. Et stykke inn i fjorden snur vi, og kortesjen avsluttes ved Nesodden kl 14.00.

I corona-opplag i Oslo

–Vi ser frem til å delta i nasjonaldagsfeiringen med et pyntet skip og en båtkortesje, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen. Foto: Color Line
–Vi ser frem til å delta i nasjonaldagsfeiringen med et pyntet skip og en båtkortesje, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen. Foto: Color Line

–Vi ser frem til å delta i nasjonaldagsfeiringen med et pyntet skip og en båtkortesje, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen i pressemeldingen.

– Også i år blir det en annerledes 17. mai, og vi synes det er fint å kunne bidra til årets feiring i og rundt Oslo.

Kapteinen håper mange blir med, og oppfordrer de som vil delta å holde lav fart og ta hensyn til andre båter i nærheten.

Color Magic seiler vanligvis i fast rute mellom Oslo og Kiel, men som en følge av pandemien og vedtakene fra regjeringen om å stenge grensene og unngå fritidsreiser, har skipet ligget i opplag i Oslo. På nasjonaldagen vil de pynte skipet og inviterer til en seilas og båtkortesje på fjorden.

Mer informasjon om kortesjen ledet av Color Magic den 17. mai blir publisert på Color Lines Facebook-sider.