Knuser luksusbiler verdt 45 millioner – med bulldozer!

Se video: Her blir luksusbiler til en samlet verdi av over 45 millioner norske kroner knust til pinneved. Landets president sto i spissen for prosjektet.

Brutale grep for å motvirke bilsmugling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De er laget for å glede, engasjere og skape uforglemmelige opplevelser bak rattet.

Derfor er de heldige luksus- og sportsbileierne gjerne ekstra flinke til å stelle bilene godt, og behandle de med en god dose kjærlighet og respekt.

Da blir det ekstra hjerteskjærende å se det stikk motsatte, i form av hærverk og skader. Og det var bare fornavnet da en rekke superbiler denne uken regelrett ble valset over på Filippinene.

Biler verdt 45 millioner blir knust

Årsaken er riktignok forståelig. Filippinske myndigheter vil nemlig sette en stopper for ulovlig bilsmugling og svart handel i landet.

Men grepene som tas i bruk virkelig brutale. Med god hjelp fra to gravemaskiner og en solid bulldozer, knuser myndighetene i landet luksus- og superbiler verdt 45 millioner norske kroner.

Blant bilene som nærmest blir til pinneved er modeller fra Lamborghini, Bentley, Porsche, BMW og Mercedes – bare for å nevne noen...

Saken fortsetter under bildene

Slik går det dersom du importerer ulovlige biler til Filippinene. Noe vakkert syn er det definitivt ikke. Foto: Radio Television Malacañang - RTVM

Topp 5: De heftigste fra Lamborghini

Presidenten som publikum

Det hele ble livestreamet for en hel verden i går ettermiddag. I tillegg til flere hundre lokale publikummere var også den filippinske presidenten, Rodrigo Roa Duterte, til stede for å se den brutale døden for luksusbilene.

Det er imidlertid ikke første gang presidenten overværer ødeleggelsen av konfiskerte biler. Slike seremonier holdes nemlig jevnlig i landet, for å skremme folk fra smuglervirksomhet.

Se hele brutaliteten i videovinduet øverst i artikkelen.

Saken er først publisert på Broom.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært