Legendarisk speedbåt stjålet i Larvik

Natt til torsdag ble en speedbåt av merket Wellcraft Scarab stjålet i Larvik. Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge. Foto: Bilberging Vestfold AS / NTB scanpix
Natt til torsdag ble en speedbåt av merket Wellcraft Scarab stjålet i Larvik. Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge. Foto: Bilberging Vestfold AS / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Natt til torsdag ble en speedbåt av merket Wellcraft Scarab stjålet i Larvik. Båttypen har nærmest fått legendestatus på grunn av TV-serien «Miami Vice».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Båttypen som er stjålet fra Halsen innerst i Larviksfjorden er av samme merke som ble benyttet av Sonny Crockett og Ricardo Tubbs i den gamle TV-serien fra 80-tallet, men i en nyere utgave og med en annen farge.

– Eieren sjøsatte båten for 14 dager siden og den ble sist sett ved 22-tiden onsdag kveld, opplyser politiet i Vestfold til NTB.

Båten skal være den eneste av sitt slag i Norge og er knall gull med modellnavnet «Scarab» skrevet med store hvite bokstaver med rød kantlinje på skrogsidene. Båten har to 275 hesters Mercury utenbordsmotorer på hekken.

Politiet mottar gjerne tips fra vitner som kan ha sett, hørt eller observert båten.

Personvernpolicy