Meny
Båt
Frode Sundsdal: – Jeg fikk livet i bursdagsgave
Formel 2-sjåføren innså ikke hvor heldig han hadde vært før han var tilbake på land. 
Tusenvis krasjet og grunnstøtte med båtene sine i sommer
Det fine været har bidratt til en hektisk båtsommer. Hos forsikringsselskapene merker de en kraftig økning i antall båtførere som kjører på skjær eller krasjer.
Stor økning i antall cruiseskip til Oslo neste år
Oslo Havn forventer en økning økning på 20 prosent i besøkende cruiseturister i 2019. Veksten kommer samme år som Oslo er Europas miljøhovedstad.
Knuser luksusbiler verdt 45 millioner – med bulldozer!
Brutale grep for å motvirke bilsmugling.
Båtulykker: Økt risiko når du er alene
Sjøfartsdirektoratets halvårsstatistikk viser at 12 personer mistet livet i fritidsbåtulykker første halvår i år. Voksne menn er overrepresentert.
Maud møtte Fram ved Grønlandskysten
To polarskuter fra ulike generasjoner møttes ved vestkysten av Grønland mandag kveld: Roald Amundsens Maud på slep til Norge og hurtigruteskipet Fram.
Fire av ti omkomne på sjøen brukte redningsvesten feil
Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med.
Redningsselskapet måtte ut 689 ganger for å hjelpe fritidsbåter i mai
Redningsskøytene måtte ut 689 ganger i mai for å hjelpe fritidsbåter, det er en økning på 28 prosent sammenlignet med fjoråret. 
– Det finnes ikke maken i hele verden faktisk
Europamester i høydehopp og verdensmester i tålmodighet. Ulf Tudem har svidd av 37 millioner investorkroner på en helelektrisk passasjerferge, som gjør 27 knop på en vakker vårdag i Sandefjord.
Antall fritidsbåter nærmer seg 1 million i Norge
Stadig flere nordmenn kjøper seg fritidsbåt, samtidig som flere bruker flytevest. Likevel holder antallet dødsfall i forbindelse med fritidsbåtulykker seg stabilt høyt.