Widerøe-fly landet i Bodø med én motor

<p>Landingen skjedde uten dramatikk. – Men enkelte passasjerer kan nok ha opplevd dette som ubehagelig, sier informasjonssjefen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad/ NTB scanpix</p>
Landingen skjedde uten dramatikk. – Men enkelte passasjerer kan nok ha opplevd dette som ubehagelig, sier informasjonssjefen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad/ NTB scanpix

Et Widerøe-fly som var på vei fra Værnes til Mosjøen, fløy til Bodø og landet der etter at det oppsto problemer med den ene motoren lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet, som hadde 25 passasjerer om bord, skulle fra Værnes utenfor Trondheim til Bodø via Mosjøen og Mo i Rana.

– Piloten valgte å fly rett til Bodø fra Værnes fordi han ikke fikk så mye kraft ut av den ene motoren som han ønsket. Han skrudde av denne motoren og foretok en kontrollert sikkerhetslanding i Bodø der det var økt beredskap, sier informasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.

Flyet landet i Bodø fordi rullebanen er lengre der, og fordi Widerøe har en teknisk base på flyplassen. Landingen skjedde uten dramatikk.

– Men enkelte passasjerer kan nok ha opplevd dette som ubehagelig, og vi synes ikke det er noe hyggelig. Samtidig beklager vi at noen av passasjerene ikke kom fram dit de skulle i tide, sier Solli.

Passasjerene som skulle til Mosjøen og Mo i Rana, ble booket om til senere avganger sørover. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus