Meny

«Alle» krasjer inn i broen:

Derfor kalles den «skrekkbrua»

Se et knippe av ulykkene som har skjedd ved «skrekkbroen» i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne broa har med rette et dårlig rykte. Mandag skjedde det igjen.

Den drøye 3,2 meter høye broen East Street Bridge i Westwood utenfor Boston er lastebilsjåførenes verste mareritt. Den har fått kallenavnet «skrekkbroen», i videoen over kan du se hvorfor.

Skjer igjen og igjen

Vi omtalte i helgen at det hadde skjedd igjen. En lastebil overså skiltet som advarer mot lav bro og braste inn i den. Dette var langt fra første gang. I 2014 registrerte politiet 15 hendelser der for store kjøretøy kjørte inn i broen. Siden åpningen i 1986 er det registrert opp mot hundre hendelser ved broen.

 Senest mandag meldte lokale medier om nok en lastebil som kjørte inn i broen, denne gangen stoppet den kontant, uten å få taket flerret av.

– Samme hver gang

Politiet har sett seg lei av å rykke ut til hendelser ved broen.

– De kommer alltid ut av lastebilene med det samme ville utrykket, som sier «Hva i alle dager skjedde?». Du er i dine egne tanker og plutselig åpnes taket av lastebilen din som fra en bokseåpner, forteller Scott Carland til WCVB.

Leiebiler

Ved hver side av broen står et advarende skilt som melder fra om at lastebiler må kjøre rundt.

– Det er sjelden yrkessjåførene som krasjer i broen, men folk som har leid en lastebil for å flytte møbler. De er ikke like obs på høyden, sier politibetjent Paul Sicard til Patch.com.

Broen eies av Massachusetts Bay Transportation Authority(MBTA), som er i villrede om hva de skal gjøre med broen. Nylig kjørte en av deres egne busser inn i broen.

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus