Meny

Massekrasj i USA tok «aldri» slutt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USA har blitt rammet av kraftige snøstormer den siste tiden. Det glatte føret førte til en kjedekollisjon i Wisconsin som aldri så ut til å stoppe…

Overvåkingsbilder frigjort av transportdepartementet i Wisconsin viser den voldsomme massekrasjen på Highway 45.

Videoen kan du se øverst i artikkelen

Et trafikkamera fanget opp øyeblikkene, der først noen av bilene kommer ut av kontroll og krasjer inn i saktegående trafikk. Flere av sjåførene går da ut av bilene sine, som gjør at de påfølgende bilene må kjøre ut i grøfta eller inn i autovernet for å unngå å meie personene ned.

Se også: Bilene ligger strødd på motorveien i USA

Politibetjent Tim Miller ble vitne til kjedekollisjonen.

– Jeg så bremselysene komme på, før de begynte å spinne. Da skjønte jeg hva som var i ferd med å skje. Jeg ba til Gud om at ingen skulle dø, forteller han til ABC News.

Utrolig nok kom alle fra massekollisjonen med livet i behold. Det var ikke tilfellet noen kilometer unna på samme motorvei. Her mistet én person livet i en annen massekollisjon.

En massekrasj ble filmet av dashbord-kamera i Russland i oktober. 20 kjøretøy var involvert, men kun én person ble skadet. Se videoen der personbilen krasjer - så blir den truffet av lastebil:

Motor
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus