Meny

Goodwood Revival:

Reis tilbake i tid med klassisk billøp

Goodwood byr på racing av godt, gammelt kaliber. Her et bilde fra en av mange forskjellige klasser. Foto: Morten Larsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal du få med deg årets megahendelse innen historisk racing, må du sikre deg billettene nå.

Vi har fått melding fra Lord March på godset Goodwood om at planene for neste års Goodwood Revival er i full gang.

Det er flere år siden de sluttet å selge billetter ved inngangen. Nå er forhåndsbestilling eneste mulighet du har for å få tak i billetter – og de er begrenset.

Les også: Reis tilbake i tid på Goodwood

Goodwood Revival er ikke bare et hvilket som helst billøp på en klassisk racerbane nær Chichester syd i England, det er en anledning til å reise tilbake i tid. Engelskmennene er ville etter akkurat dette, og kler seg opp i tidsriktige antrekk.

Saken fortsetter under bildetNoen er særdeles flinke til å kle seg tidsriktig, her kanskje ikke helt i stil med Ford GT40'ene i bakgrunnen! Foto: Morten LarsenNoen er særdeles flinke til å kle seg tidsriktig, her kanskje ikke helt i stil med Ford GT40'ene i bakgrunnen! Foto: Morten Larsen

Banen var i bruk fra andre verdenskrig og frem til 1966, og bilene du ser her er fra den perioden. Her vil du kunne vandre rundt på denne autentiske racerbanen og oppleve den form for glamour man hadde på 40-, 50- og 60-tallet. Du vil oppleve lyssky svartebørsselgere, tidsriktge «Bobbies» og velkledde «motorsportbabes» fra den gyldne era i motorsportens histore.

Banen fremstår akkurat som den var i bruk over 40 år siden. Legg merke til høytaleranlegget!

Les også: Kultur på hjul

Les også: Femtitallets racerbiler kjører igjen

Motor
Populært