Nå kommer koffeinfri Coca-Cola

FRI: Både sukker- og koffeinfri.
FRI: Både sukker- og koffeinfri. Foto: Coca-Cola
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kommer en koffeinfri variant av Coca-Cola til Norge. Fremdeles med den samme smaken, men uten både sukker og koffein.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Coca-Cola lanserer nå en ny variant av den klassiske drikken her i Norge: Coca-Cola uten sukker – som tidligere i år ble relansert med ny smak, enda likere den originale – blir nå tilgjengelig også i en koffeinfri versjon.

Designet på flaskene og boksene vil ligne den sukkerfrie varianten, men med en tydelig gyllen linje som viser at denne er uten koffein.

– Vi jobber hele tiden for å introdusere nye alternativer som gir folk enda flere

drikker å velge mellom. Samtidig har vi i lang tid jobbet for å utvide den sukkerfrie delen av porteføljen vår. Denne lanseringen føyer seg inn i dette arbeidet. Vi ser at en del forbrukere etterspør et koffeinfritt alternativ, og er glade for å introdusere en ny Coca-Cola, uten både sukker og koffein, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Økt interesse for koffeinfritt

– Nå får de som gjerne vil hygge seg med en Coca-Cola på kvelden, og samtidig vil unngå koffein etter et visst tidspunkt, mulighet til å kose seg med den gode, klassiske smaken – helt uten både koffein og sukker, sier Haugen.

Det har vært økende interesse for koffeinfrie produkter i andre europeiske land. I Spania har denne varianten hatt en rask vekst etter introduksjonen for noen år tilbake, og utgjør nå over 10 % av andelen solgte Coca-Cola totalt.

– Coca-Cola uten koffein har fått mange fans i andre markeder, og det blir spennende å se mottakelsen her i Norge. Undersøkelser viser at også i Norge er det en del som ønsker seg en variant uten koffein. Vi tror disse vil like denne nyheten, og at den også her i landet vil få en trofast fanskare, avslutter Tonje Haugen.