Ukens vintips: Maaemo-gründerSlik identifiserer du kvalitetsvin

Se video. Hele podkasten kan du høre lenger ned i saken.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pontus Dahlström fra Kolonialen Bislett gjester podcasten «Ukens vintips». Han har smakt det meste av det beste i verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode av «Ukens vintips» her:

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

I denne ukens podcast har Jon Trygve og Svein besøk av Pontus Dahlström, kjent fra Kolonialen Bislett. Få andre i Norge har den kunnskapen som Pontus har, som grunder av stjernerestauranten Maaemo og lang fartstid på Bagatelle har han smakt det meste av det beste i verden. Hvordan definerer man en kvalitetsvin? Finnes den ultimate mat og vin-matchen? Dette er noen av spørsmålene en av Norges mest kjente restauratører og vinkelnere gir deg svar på.

Vin nr. 1: L'Esprit de Chevalier Blanc 2017, kr. 349,90

Vin nr. 2: Brandini Filari Corti Langhe Nebbiolo 2019, kr. 239,90

Trykk på linkene for å se tilgjengelighet på polet og våre smaksnotater.

Hør hele podcast-episoden i videoen under: