Nå får du iskremtilbehør fra Hennig-Olsen Is

Hele syv typer strøssel og tre saus fra Hennig-Olsen Is inntar nå butikkhyllene.
Hele syv typer strøssel og tre saus fra Hennig-Olsen Is inntar nå butikkhyllene. Foto: Hennig-Olsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Med en ny serie av strøssel og sauser fra Hennig-Olsen Is kan du nå komponere din helt egne iskremvariant. Lag din nye favorittdessert med strøssel av crunchy lakris, myk karamellfudge eller kanskje ristede hasselnøtter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hele syv typer strøssel og tre saus fra Hennig-Olsen Is inntar nå butikkhyllene. Her har trend og tradisjon, konsistens og variasjon vært viktig i uvelgelsen av smaker. Tilbehøret fra Hennig-Olsen Is skal akkurat som iskremen være noe for enhver smak, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør på iskremfabrikken, i en pressemelding.

– Vi har lenge jobbet med å utvikle saus og strøssel som tilfører det lille ekstra til iskremen vår. Her er det bare å bruke fantasien og leke seg med spennende kombinasjoner – kanskje får du en ny favoritt? sier han.

Tar steget inn i ny kategori

Med lanseringen av saus og strøssel tar Hennig-Olsen Is steget inn i en ny kategori. Målet er ågi iskremelskere muligheten til å lage sin favorittdessert.

– Vi har en unik erfaring og innsikt i hvilke smaker og kombinasjoner som går godt sammen. Den innsikten har vi nå brukt til å utvide vårt iskremunivers og gi iskremglade nordmenn enda mer å velge i, forteller Hennig-Olsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Eventyrlig topping

Det nye iskremtilbehøret gjør det mulig å leke seg med helt nye smakskombinasjoner, og lanseres i dagligvare under konseptet «Eventyrlig topping». Iskremglade nordmenn kan nå glede seg over følgende nyheter på tilbehørsfronten:

Bare fantasien setter grenser for strøsseltoppings på iskremer. Foto: Hennig-Olsen
Bare fantasien setter grenser for strøsseltoppings på iskremer. Foto: Hennig-Olsen

Strøssel:

Tutti Frutti: Fargerik og frisk klassiker elsket av små og store.

Jordbær: Knasende god med autentisk smak av jordbær.

Karamellfudge: Myk og deilig fudge av fløtekaramell.

Lakris: Svart, knasende strøssel med tydelig smak av salt lakris.

Hakkede hasselnøtter: Lett ristede og hakkede hasselnøtter som harmonerer godt med fløteiskrem.

Sjokoladelinser: Smakfulle sjokoladelinser som tilfører iskremen det lille ekstra.

Ekte Krokan: Hennig-Olsen Is populære krokan er endelig tilgjengelig som strøssel – også denne hjemmelaget på iskremfabrikken.

Saus:

Jordbærsaus: Frisk og fruktig jordbærsaus.

Karamellsaus: Fløyelsmyk fløtekaramellsmak.

Sjokoladesaus: Mørk og tyktflytende sjokolade.

Iskremtilbehøret ble lansert til landets isbarer tidligere i år, men vil fra uke 18 også være tilgjengelig med et eget konsept for forbruker i dagligvarehandelen.