Ukens vintips:

De beste tipsene til en perfekt ost og vinkveld

Se videoklipp fra podkasten her.

Hør om de beste vintipsene til de franske ostene Chevrè, Comtè og Rouqefort i ukens podkast-episode.

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode av «Ukens vintips» her:

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

I denne episoden av «Ukens vintips» lærer Svein bort de viktigste reglene for å matche ost med vin. På 20 minutter får du et «speedkurs» om hvorfor rødvin går så dårlig til ost, og hvilke viner som egentlig er best til de klassiske franske ostene Chevrè, Comtè og Rouqefort. Og finnes det noen viner som går til «alle» oster?

Vin 1: C. Riffault Sancerre Chailloux 2019 passer best til Chevrè

Vin 2: Dom. de Bellene Saint-Romain Vieilles Vignes 2019 passer best til Comtè

Vin 3: Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico 2008 passer best til Rouqefort

Hør alle episodene av podkasten «Ukens vintips» her:

Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen, sommelier og styremedlem i Norsk Vinkelnerforening. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er ansvarlig for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth
Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen, sommelier og styremedlem i Norsk Vinkelnerforening. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er ansvarlig for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no.

Personvernpolicy