Mus skaper problemer – Maarud trekker potetgull

Artikkelen fortsetter under annonsen

Maarud trekker et parti med Potetgull salt og pepper etter at en krattspissmus var i kontakt med en chipspose da den ble produsert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En totalvurdering av hendelsen tilsier at det er avgrenset til én pose. Maarud velger allikevel å tilbakekalle alle produkter som ble produsert på samme tidspunkt. Best før datoen tilbaketrekningen gjelder er 21.06.2021, skriver Maarud i en pressemelding.

Alle som har kjøpt salt og pepper-potetgull med denne datomerkingen, kan kaste innholdet og sende posen til Maarud for å få pengene igjen.

– Maarud beklager på det sterkeste. Det er viktig for oss å levere på våre strenge kvalitetskrav og i henhold til den kvaliteten forbrukerne forventer. Når vi ikke kan garantere det, har vi valgt å trekke denne enkeltproduksjonen fra markedet, sier kommunikasjonsansvarlig Cathrine Moksnes i Maarud.

Potetgull-selskapet varsler nå en gjennomgang av saken sammen med Mattilsynet og skadedyrkontroll.

– Vi har strenge rutiner og omfattende tiltak for å forebygge slike hendelser, men det vil alltid være en viss risiko ved varetransport ut og inn av porter i produksjonslokalet, opplyser Maarud.

Butikker som har fått varene levert, er varslet og vil fjerne posene fra hyllene.