JulematHvordan lage kalkun?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vurderer du kalkun til julemiddag eller skal den få spille hovedrollen på nyttårsaften? Se video for gode tips til hvordan du lager den.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Saftig kalkun smaker godt året rundt, ikke minst i julen når familie og venner samles rundt middagsbordet. Sett stekeovnen på 150 grader så viser Menykokken Espen deg hvordan du tilbereder denne ukronede festfuglen.

Les også: Slik lager du surkål og rødkål til jul

Mange spiser kalkun til Thanksgiving, jul og på nyttårsaften. Foto: COLOURBOX
Mange spiser kalkun til Thanksgiving, jul og på nyttårsaften. Foto: COLOURBOX

Mange synes selve stuffingen er det beste ved kalkun. Den kan gjerne stekes i en brødform ved siden av kalkunen før du deler opp og legger den på fatet sammen med kalkunen.

Smakelig måltid!

Les også: Slik lager du nøttestek til jul

Tips til perfekt kalkun

Slik tilberedes kalkun