Meny

Nettbutikker for menn:

– Disse nettbutikkene elsker vi

NETTBUTIKKINSPIRASJON: Det florerer av butikker på nett, men det kan være vanskelig å finne frem i jungelen. Under får du tips til noen av de beste butikkene for menn på nett. Foto: Skjermdump fra nettsidene

Tre motebevisste menn om sine favorittbutikker og fallgruver ved nettshopping.

Når du ikke har tilgang, tid eller ork til å tråle butikker for å finne nye tilskudd til garderoben, er det vel ingenting som er bedre og mer behagelig enn å klikke klærne rett hjem fra sofaen.

Det florerer av nettbutikker for jenter , og det er vel kanskje nettopp de som gjerne sitter mest og saumfarer nettbutikker og klikker hjem plagg etter plagg.

Men, det finnes også et hav av nettbutikker for menn der ute.

Sammen med tre motebevisste og shoppeglade menn, har vi kokt sammen en nettbutikkguide for å gjøre det lettere for deg neste gang shoppingfristelsen setter inn.

Disse butikkene elsker de

Hvilke nettbutikker bruker du for å kjøpe klær?

– Zalando , Nohow Style , eBay , Boda Skins , Topman , Nelly , King Magazine , Fashionisland og Miinto . Disse butikkene leverer fort og er veldig oversiktlige på hva og hvor jeg finner de rette tingene. King Magazine har jo en fantastisk nettside for oss gutta om info. I Sverige er de store på mote for menn, det liker jeg, sier stylist og moteblogger Espen Hilton.

Fredrik de Lange, PR-manager hos GANT Norge og moteblogger, har også eBay som en av sine favorittbutikker på nett.

– De sidene jeg faktisk benytter meg av er hovedsakelig eBay (selvfølgelig!), Eastdane (broren til Shopbop), Mr Porter og Luisaviaroma . En annen favoritt er Ssense, men her har jeg fortsatt til gode å handle noe, sier han.

Det de Lange liker best med eBay, er at man kan komme over produkter fra eldre sesonger.

– Her dukker muligheten for å ta igjen det kjøpet jeg kanskje angret på at jeg ikke gjennomførte, sier han.

Luisaviaroma, Ssense og Mr Porter er nettbutikker med de fleste luksusmerkene, som man kan drømme seg bort i og oppdatere seg på de aller nyeste trendene.

– Her er det morsomt å klikke seg gjennom kolleksjon etter kolleksjon med noen av sesongens mest eksklusive varer, og iblant klikke noen av de hjem, sier de Lange og legger til:

– Et stort pluss er de store bildene man får se av produktene på Ssense. Dette burde vært standard på flere nettbutikker, da jeg synes det er essensielt for at kunden gjennomfører kjøpet. East Dane og Stylepit har produkter til litt mer overkommelige priser og innholdet er litt mer streetwear.

Også stylist og moteblogger Frank Ragnarsson liker de tre luksusbutikkene, men tyr ofte til nettbutikkene Nelly og Miinto når han handler på nett.

– Det er enkle sider å forstå, du finner fort frem og de har ofte gode tilbud. På Miinto har man samlet mange norske motebutikker på nett. De har et svært godt utvalg, og sidene er enkle og oversiktlige. Det er også viktig for meg at det er enkle levering- og returordninger, om noe ikke skulle falle i smak, sier han.

Er stylisten på utkikk etter prisalternativer og kanskje et utvalg man ikke finner overalt i Norge, kan Asos være et godt alternativ.

– De kjører ofte kampanjer og tilbud. De har også egne vintagesider, så om man tar seg litt tid og leter så kan man ofte finne noen skatter der. Det samme gjelder også eBay, som er et vintagemekka online, sier Ragnarsson.

NETTSHOPPERNE: Både Espen Hilton, Frank Ragnarsson og Fredrik de Lange benytter seg mye av nettbutikker når de er på jakt etter et nytt plagg eller to. Foto: Privat, Malene Lilleheim og The Sceptic/Alexander Norheim

Tenk over dette når du handler på nett

Å handle på nett, i alle fall på utenlandske sider, kan fort bli en overraskende dyr shoppingrunde om du ikke leser deg opp om frakt- og tollregler før du klikker hjem varene dine.

– Du må huske på porto, og det er viktig å tenke på at du kan få en ekstra regning fra tollvesenet. Jeg har hørt om noen som må betale MYE i toll selv om de ikke har betalt noe særlig for varen, men tollerne ville ikke tro på at varen var rimelig. Dette kan man jo sikkert få bevist ovenfor Tollvesenet, men lykke til med det, sier de Lange.

Du bør finne ut om nettbutikken tar betalt for å levere varer til Norge, og husk også (den altfor lave) tollgrensen.

– Varen du kjøper kan plutselig bli noe dyrere enn du først hadde sett for deg. Husk også tollgrensen på 200 kroner for varer man bestiller fra utlandet, sier Ragnarsson.

Også på eBay kan det være lett å gå på en smell. Varen du kjøper er ikke nødvendigvis akkurat slik som du ser for deg.

– Der gjelder det å ha tunga rett i munnen. Du bør handle av top rated sellers og være litt skeptisk til det man finner; alt som glitrer er ikke gull, sier Ragnarsson og legger til:

– Når det gjelder andre utenlandske nettsider, så finnes det et hav av nettbutikker der ute. Mange driver useriøst, og falske varer er ikke uvanlig. Derfor er det viktig å ta en bakgrunnssjekk eller benytte seg av veletablerte nettsider som man har kunnskap om.

VERDT ET BESØK: - Freudian Kicks er en eneste stor suksesshistorie. Med et utvalg av varer som ikke er tilgjengelig noen andre steder i landet, bra med informasjon og bilder, er dette en sikker vinner. Den norske butikken og nettbutikken Freudian Kicks har et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til både kvinner og menn, sier Fredrik de Lange. Øverst fra venstre: Ramme Dk Grey fra Elka Rainwear, kr 1795. Watch cap Dark grey fra OAMC, kr 695. Leica C Light Beige fra Leica, kr 5395. Comme des Garcons x Converse All Star Hi - Black, fra Comme des Garcons, kr 795. Classic Shirt Green Check fra Maison Kitsune, kr 1795. Chino pant Dark navy fra OAMC, kr 1795. Foto: Freudian Kicks/produsenten

Beste og verste kjøp

– Hva er ditt beste nettkjøp?

– Skinnjakkene mine fra merket Boda Skins. Jakken er skreddersydd til kroppen min, og nettbutikken har gratis frakt, sier Hilton.

– Da jeg var på ferie i San Fransisco i sommer kom jeg over en altfor dyr totebag fra Costume National. To dager etter jeg kom hjem til Norge (allerede med et litt for varmt kredittkort!) klikket jeg hjem vesken for en brøkdel av prisen på eBay, sier de Lange og legger til:

– Jeg er også superfornøyd med et sykehus-armbånd i sølv som jeg kjøpte på Cast of Vices sin nettside – dette har blitt flittig brukt.

– Det beste nettkjøpet jeg noen gang har gjort var en skinnjakke som jeg kjøpte på eBay, som den dag i dag er en av favorittene i garderoben. Jeg betalte nesten ingenting for den, men den er kanskje et av de plaggene som betyr mest for meg, sier Ragnarsson.

– Hva er ditt verste nettkjøp?

– En skinnjakke fra eBay. Da jeg fikk den i posten var den tre nummer for stor, og jeg bare faen. Det er noe med det de sier om at alt er mye større i USA, sier Hilton.

– Da jeg sjanset på at at en bukse fra Ann Demeulemeester jeg fant på eBay skulle passe. Det viste seg at den var to nummer for liten og at det attpåtil var et hull like ved gylfen. Buksen var betalt for, selgeren svarte aldri på mine tilbakemeldinger da jeg tok kontakt i ettertid, og buksa ligger fortsatt i skapet, sier de Lange.

– Nike sko fra eBay. Dette var et av de første kjøpene jeg gjorde som uerfaren nettshopper. Jeg endte opp med et par falske Nike-sko, som falt fra hverandre etter to gangers bruk, sier Ragnarsson og fortsetter:

– Jeg følte meg litt lurt der jeg gikk bortover gaten når sålen på skoen bestemte seg for å falle en stressende morgen på vei til et møte.

Les også:

Nei, du må ikke bruke den svarte dressen

Slik skal dressen sitte

Du bruker vel ikke denne skofargen til sort dress?

Artikkelen ble først publisert på klikk.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:46 Far brakk lårbeinet på to måneder gammel sønn21:14 SAS har kansellert 44 avganger fra Oslo lufthavn før klokka 12 fredag i forkant av mulig streik21:13 FN-utsending møtte Assange i fengselet20:55 SAS kansellerer flygninger i forkant av mulig streik20:38 Haltbrekken (SV) krever svar fra olje- og energiministeren20:08 Giske: Står ved at jeg har gjort feil, har ting å lære19:46 Salah på galla i New York19:25 Protestparti mot bompenger kan påvirke hverdagen til 3,4 millioner nordmenn19:24 20 millioner mer til sikring av kirker19:21 Matprodusenter får trusselbrev – truer med å forgifte matvarer i butikken18:47 – Pengene går til Kina, ikke til idretten18:24 Ingebrigtsen-brødrene utsetter sesongstarten18:21 SAS-meklingen inn i de avgjørende timene18:00 Familien reagerer på drapsdommen: – Et monster17:36 Norges siste atomreaktor stenges – milliardopprydning venter17:19 Enighet i finansoppgjøret – 9.200 kroner til alle17:18 Stebestefar tiltalt for grov voldtekt av femåring17:07 Selbekk mener Ropstad bør gå for en strengere innvandringspolitikk16:43 Atomreaktoren på Kjeller stenges, opplyser Institutt for Energiteknikk (IFE)16:38 Hjerneimplantat kan oversette tanke til tale16:34 Kvinne i 50-årene fikk problemer under første samleie – saksøkte staten16:28 Lastebilsjåfør tiltalt for uaktsomt drap etter at syklist ble påkjørt16:17 Rapport: 1.600 sivile drept da Raqqa ble gjenerobret16:11 Tyskere stadig mer skeptiske til asylsøkere15:33 – Politimesteren i Finnmark har ikke gjort noe ulovlig15:25 Flere branner herjer fortsatt i Sverige15:18 Edvartsen varsler millionsøksmål mot NFF15:15 Politiet vil åpne grav14:59 Rapport: 1.600 sivile drept da Raqqa ble gjenerobret14:58 Nicki Bille: – Jeg er handikappet for livet14:34 Keiserpingviner rammet av mangel på is14:17 Nesten alle eldre bruker internett14:08 Giske vil ha debatt om organisasjonskultur13:56 OECD slår alarm om roboter13:52 Bankene varsler kraftig renteøkning13:50 Skavik tar over etter Mitter13:48 Storavis: – Ødegaard ikke til salgs13:35 Mann (38) dømt for drapet på Marie-Louise13:23 Færre asylsøknader innvilget i EU13:22 Israel ber borgere forlate Sri Lanka13:21 Russland og Kina med felles marineøvelse13:11 Kallmyr vil utvise flere kriminelle utlendinger13:10 Klimaaktivister limte seg fast til London-børsen13:09 Paret som ble funnet døde i Trondheim, har trolig vært savnet lenge12:58 – NRK bidrar til å fyre opp et konfliktbilde12:23 Barn er ikke «forrædere». En toåring kan ikke være radikalisert12:10 Aksjefall for lakseoppdrettsselskapene12:09 Russland vil delta i atomforhandlinger med Nord-Korea12:07 Bjervig blir norsk langrenns «supersjef»11:31 Biden gjør et nytt forsøk på å bli president11:28 Færre vil bli lærer og sykepleier11:00 Ny syklon på vei mot Mosambik10:53 Ny prisrekord for bensin i Norge10:34 Se bildene astronauten tok da han var et år i rommet10:33 Årets lag i Premier League10:17 Guardiola ber City-spillerne styre unna mediene09:58 Rask varsling kan redde liv på sjøen09:45 – Planetens helse står på spill09:25 Toro tilbakekaller seks ferdigretter09:22 Færre ser TV og leser papiraviser08:48 Norwegian fjerner Flex-billetter før mulig SAS-streik08:38 Uheldig MC-fører havnet i søppelbilen07:59 Schjelderup trekker seg som byrådsleder i Bergen07:58 Norwegian-smell på 2 milliarder07:56 United i sin verste form på 57 år07:46 169 millioner barn i verden har ikke fått meslingvaksine07:42 Pensjonister taper penger07:36 Seiersrekken til Skjelvik og Zlatans LA Galaxy tok slutt07:26 Haugen slo Olden i finalen og ble østerriksk mester06:59 Putin og Kim fornøyde etter møte06:45 Politiet truet med kniv i Trondheim06:41 Bølge av skogbranner i Nord-Europa06:37 Nye pågripelser på Sri Lanka06:32 Heiberg før presidentkampen: – Vil gi ro i feltet06:15 Mor og sønn funnet drept på Tenerife06:10 Politiet slår alarm om ungdomskriminalitet i Tromsø06:06 Mer bagasje ble borte på flytur i fjor06:00 Jemens mødre og barn dør05:50 Dette skjer i dag05:45 Gravemaskinfører dømt til fengsel etter dødsulykke05:31 Dette skjedde i natt05:11 Mann i 70-årene ranet og knivstukket i Bærum05:00 Sánchez i tet foran valget i Spania05:00 Nord universitet holder beredskapsøvelse inspirert av Viking Sky04:40 Carlos Ghosn løslates mot ny kausjon04:39 16-årig sjåfør til sykehus etter utforkjørsel04:22 Brexit betyr slutten for britiske lokalpolitikere i EU-land04:10 Politisk kaos og sviktende sikkerhet ga grobunn for radikalisering på Sri Lanka04:05 Luftvern kan koste opp mot 10 milliarder kroner03:04 Mann dømt for rasistdrap henrettet i Texas03:03 Skudd og skrik kan høres under politiøvelse i Oslo02:44 Innvandrerkvinner bak tre av ti fødsler i fjor02:24 Irans utenriksminister ut mot USA01:55 Prins William besøker New Zealand01:40 Agenda-rådgiver advarer mot å hente hjem norske IS-foreldre01:25 Overraskende stort underskudd for Tesla01:24 Godstog med brannfarlig gods sporet av i Nordland00:48 Byggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame00:20 Tre medlemmer av Sudans militærjunta går av00:20 Høyre vil språkteste barnehagebarn
Siste nytt
21:46NorgeFar brakk lårbeinet på to måneder gammel sønn21:14ReisenyheterSAS har kansellert 44 avganger fra Oslo lufthavn før klokka 12 fredag i forkant av mulig streik21:13VerdenFN-utsending møtte Assange i fengselet20:55ReisenyheterSAS kansellerer flygninger i forkant av mulig streik20:38PolitikkHaltbrekken (SV) krever svar fra olje- og energiministeren20:08PolitikkGiske: Står ved at jeg har gjort feil, har ting å lære19:46SportSalah på galla i New York19:25MotorProtestparti mot bompenger kan påvirke hverdagen til 3,4 millioner nordmenn19:24Politikk20 millioner mer til sikring av kirker19:21NorgeMatprodusenter får trusselbrev – truer med å forgifte matvarer i butikken18:47Sport– Pengene går til Kina, ikke til idretten18:24SportIngebrigtsen-brødrene utsetter sesongstarten18:21ReisenyheterSAS-meklingen inn i de avgjørende timene18:00NorgeFamilien reagerer på drapsdommen: – Et monster17:36NorgeNorges siste atomreaktor stenges – milliardopprydning venter17:19PrivatøkonomiEnighet i finansoppgjøret – 9.200 kroner til alle17:18NorgeStebestefar tiltalt for grov voldtekt av femåring17:07PolitikkSelbekk mener Ropstad bør gå for en strengere innvandringspolitikk16:43TeknologiAtomreaktoren på Kjeller stenges, opplyser Institutt for Energiteknikk (IFE)16:38Helse og livsstilHjerneimplantat kan oversette tanke til tale16:34Helse og livsstilKvinne i 50-årene fikk problemer under første samleie – saksøkte staten16:28NorgeLastebilsjåfør tiltalt for uaktsomt drap etter at syklist ble påkjørt16:17VerdenRapport: 1.600 sivile drept da Raqqa ble gjenerobret16:11VerdenTyskere stadig mer skeptiske til asylsøkere15:33Norge– Politimesteren i Finnmark har ikke gjort noe ulovlig15:25VerdenFlere branner herjer fortsatt i Sverige15:18SportEdvartsen varsler millionsøksmål mot NFF15:15NorgePolitiet vil åpne grav14:59VerdenRapport: 1.600 sivile drept da Raqqa ble gjenerobret14:58SportNicki Bille: – Jeg er handikappet for livet14:34VerdenKeiserpingviner rammet av mangel på is14:17KulturNesten alle eldre bruker internett14:08PolitikkGiske vil ha debatt om organisasjonskultur13:56PengerOECD slår alarm om roboter13:52PengerBankene varsler kraftig renteøkning13:50SportSkavik tar over etter Mitter13:48SportStoravis: – Ødegaard ikke til salgs13:35NorgeMann (38) dømt for drapet på Marie-Louise13:23VerdenFærre asylsøknader innvilget i EU13:22VerdenIsrael ber borgere forlate Sri Lanka13:21VerdenRussland og Kina med felles marineøvelse13:11PolitikkKallmyr vil utvise flere kriminelle utlendinger13:10PengerKlimaaktivister limte seg fast til London-børsen13:09NorgeParet som ble funnet døde i Trondheim, har trolig vært savnet lenge12:58Kultur– NRK bidrar til å fyre opp et konfliktbilde12:23PolitikkBarn er ikke «forrædere». En toåring kan ikke være radikalisert12:10PengerAksjefall for lakseoppdrettsselskapene12:09VerdenRussland vil delta i atomforhandlinger med Nord-Korea12:07SportBjervig blir norsk langrenns «supersjef»11:31PolitikkBiden gjør et nytt forsøk på å bli president11:28NorgeFærre vil bli lærer og sykepleier11:00VerdenNy syklon på vei mot Mosambik10:53MotorNy prisrekord for bensin i Norge10:34VerdenSe bildene astronauten tok da han var et år i rommet10:33SportÅrets lag i Premier League10:17SportGuardiola ber City-spillerne styre unna mediene09:58MotorRask varsling kan redde liv på sjøen09:45Verden– Planetens helse står på spill09:25Helse og livsstilToro tilbakekaller seks ferdigretter09:22KulturFærre ser TV og leser papiraviser08:48ReiseNorwegian fjerner Flex-billetter før mulig SAS-streik08:38NorgeUheldig MC-fører havnet i søppelbilen07:59PolitikkSchjelderup trekker seg som byrådsleder i Bergen07:58PengerNorwegian-smell på 2 milliarder07:56SportUnited i sin verste form på 57 år07:46Helse og livsstil169 millioner barn i verden har ikke fått meslingvaksine07:42PengerPensjonister taper penger07:36SportSeiersrekken til Skjelvik og Zlatans LA Galaxy tok slutt07:26SportHaugen slo Olden i finalen og ble østerriksk mester06:59VerdenPutin og Kim fornøyde etter møte06:45NorgePolitiet truet med kniv i Trondheim06:41VerdenBølge av skogbranner i Nord-Europa06:37VerdenNye pågripelser på Sri Lanka06:32SportHeiberg før presidentkampen: – Vil gi ro i feltet06:15VerdenMor og sønn funnet drept på Tenerife06:10NorgePolitiet slår alarm om ungdomskriminalitet i Tromsø06:06ReiseMer bagasje ble borte på flytur i fjor06:00VerdenJemens mødre og barn dør05:50NorgeDette skjer i dag05:45NorgeGravemaskinfører dømt til fengsel etter dødsulykke05:31NorgeDette skjedde i natt05:11NorgeMann i 70-årene ranet og knivstukket i Bærum05:00PolitikkSánchez i tet foran valget i Spania05:00NorgeNord universitet holder beredskapsøvelse inspirert av Viking Sky04:40PengerCarlos Ghosn løslates mot ny kausjon04:39Norge16-årig sjåfør til sykehus etter utforkjørsel04:22PolitikkBrexit betyr slutten for britiske lokalpolitikere i EU-land04:10VerdenPolitisk kaos og sviktende sikkerhet ga grobunn for radikalisering på Sri Lanka04:05NorgeLuftvern kan koste opp mot 10 milliarder kroner03:04VerdenMann dømt for rasistdrap henrettet i Texas03:03NorgeSkudd og skrik kan høres under politiøvelse i Oslo02:44NorgeInnvandrerkvinner bak tre av ti fødsler i fjor02:24PengerIrans utenriksminister ut mot USA01:55VerdenPrins William besøker New Zealand01:40NorgeAgenda-rådgiver advarer mot å hente hjem norske IS-foreldre01:25PengerOverraskende stort underskudd for Tesla01:24NorgeGodstog med brannfarlig gods sporet av i Nordland00:48VerdenByggearbeidere brøt røykeforbud i Notre-Dame00:20VerdenTre medlemmer av Sudans militærjunta går av00:20PolitikkHøyre vil språkteste barnehagebarn
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus