Meny

Eksklusiv smykketrend

PERLER: Karl Lagerfeld fikk mye oppmerksomhet for perlekjedene han hadde designet for Chanels vårkolleksjon. (Foto: Jacques Brinon / NTB scanpix)

I vår er det de eksklusive designsmykkene som er i vinden, med inspirasjon hentet fra Paris. Og de skal synes.

Franske motehus som Chanel og Louis Vuitton satser nemlig ikke bare på klær, de har også smykkekolleksjoner, og begge har nylig åpnet eksklusive smykkebutikker i Paris.

Mange kopierer smykkestilen som motehusene legger opp til, noe som i år betyr at trenden med statementsmykker fortsetter, men i en mer sofistikert stil.

Karl Lagerfeld fikk for eksempel mye oppmerksomhet for de overdimensjonerte perlesmykkene han designet for Chanels vårkolleksjon.

Vil du være moteriktig på smykkefronten i vår, kan du gjerne kombinere flere perlekjeder à la Coco Chanel. På fingrene tilsier trenden at ringene skal være mange. Ta for eksempel en tynn gullring på hver finger, eller en stor «cocktailring» på hver ringfinger.

Punkstilen er in i vår, så satser du på den, er mye ørepynt i form av ringer og steiner riktig tilbehør. Mange armringer er en annen mulighet, vist på catwalken av blant annet Alexander McQueen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus