Komfortabel skomote

SPORTY CHIC: Chanel sjokkerte mange ved å kombinere sine klassiske drakter med sneakers på catwalken for våren. Foto: PPS

For dem som foretrekker komfortabelt fottøy, kan våren by på gode nyheter.

Det er på tide å bytte ut solide vintersko med lettere og nettere vårvarianter. Og for dem som foretrekker komfortabelt fottøy, kan våren by på gode nyheter. Lave sko er nemlig på trendtoppen i vår. Både loafers, mokasiner, sneakers, sandaler, lave boots og androgyne knytesko av typen brogues er moteriktige valg.

Skoene er ikke bare lave i vår, mange har i tillegg tykke og kraftige såler – gjerne inspirert av 1990-tallets traktorsåle. På fargesiden er det kontrastene som råder: Svart-hvitt har vært å se i motebildet en stund nå, og det viser seg også på skoene. Knallfarger er aktuelle, det samme er motsatsen – de duse pastellene.

Ønsker du noe dristigere enn lave og praktiske loafers, kan du gå for en annen hit på vårens catwalk: Sokker i høye pumps.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus