Skjortefin vårmote

ANDROGYNT: Hermés sin damekolleksjon for våren var enkel og androgyn, som her med vide bukser og en nøytral skjorte. (Foto: Gil-Gonzalez Alain / NTB scanpix) FOTO: Gil-Gonzalez Alain / Abaca

Skjorta er høyst aktuell i motebildet, også for damene.

Skjorter er ikke bare for menn med makt. Denne våren er skjorta høyst aktuell i motebildet, også for damene. Alexander Wang, Victoria Beckham, Hermés og Nina Ricci viste alle versjoner av det klassiske plagget på catwalken.

Valgmulighetene er mange dersom du vil være skjortefin i vår, enten du foretrekker den kortermet og oversized, stram og gjenkneppet eller med spreke snitt og farger.

En stor fordel med skjorta er at den kan kombineres med det meste, den passer fint til både skjørt, shorts og bukser. Og ikke nok med det: Sannsynligheten er stor for at du kan ta vårens skjorteinvesteringer med deg videre til høsten. Mange designere hadde nemlig skjorta i sentrum også på catwalken for høsten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus