Glitrende vår:

Gå for gull, sølv og bronse - i klesskapet

GULL: Et stort utvalg av plagg i gullfargede blonder var å se på Dolce & Gabbanas vårvisning. (Foto: Olivier Morin / NTB scanpix)

Mens idrettsstjernene jakter de edle metaller i OL, kan de motebevisste jakte på gull, sølv og bronse til vårgarderoben.

Gull, sølv og andre skimrende farger trenger slett ikke være forbeholdt kjoler og festantrekk. Trenden med metalliske farger har vart en stund, og fortsetter for fullt utover våren. Designerne har hentet de metalliske fargene inn på alt fra shortser til kåper. Og hva glitrer vel bedre i vårsola enn gull, sølv og bronse?

De ulike designerne hadde valgt hver sin vri på den metalliske trenden på catwalken for våren. Dolce & Gabbana viste lekre blondekreasjoner i gull, mens Akris og Rodarte lot gullet skinnet i plagg med dyreprint.

Les også: Tilbake til basisgarderoben

Hos Antonio Berardi, Balmain og Rag & Bone var sølv valgt som gjennomgangsfarge. Mens Tom Ford og Marc by Marc Jacobs i stedet viste skimrende plagg i sterke farger.

Det er med andre ord opp til deg på hvilken måte du vil skinne om kapp med vårsola.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus