En smugtitt på vårmoten

KNALL: Ralph Lauren er blant dem som har skrudd på knallfargene. Våren blir gul, oransje og grønn ... blant annet. (FOTO: Xinhua / SipaUSA / NTB scanpix)

Motebildet neste sesong har flere farger enn Instagram har filtre.

Det er lenge til mars, kalenderens første vårmåned. Men siden designerne allerede har vist fram neste sesongs kolleksjoner, kan vi like godt ta en titt.

Blant vårens og sommerens høydepunkter i motebransjen er fargene. Neste sesong har flere farger enn Instagram har filtre, skal vi tro Vogue. Motemagasinet trekker spesielt fram de fargerike innslagene fra Fendi, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren og Diane von Furstenberg. Også de mer folkelige butikkene vil by på mye av fargeskalaen. Blant dem er H & M og Bianco.

Når snøen begynner å smelte, er det også mer å se fram til på klesfronten. Hold øynene oppe for lengre skjørt, spennende blomstermønster og kunstferdige kreasjoner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus