Meny

Vær både varm og elegant i ull

MOTE: Phillip Lim var blant designerne som viste varmende plagg i ull på catwalken. (FOTO: Phillip Lim / NTB scanpix) Foto: Ntb Scanpix

Ull er et sikkert kort når kulda setter inn og utvalget er mangfoldig i butikkene.

Ull har vært nordmenns beste beskyttelse mot vinterkulda i århundrer. Men å kle seg i ull behøver ikke å bety at du må dra på deg tykke ullsokker, raggete genser og hjemmestrikket lue av restegarn. Klesbutikkene har et godt utvalg av ull i alle varianter, fra feminine skjørt til elegante vinterkåper. Selv på catwalken viste enkelte designere elegante ullplagg i sine høst- og vinterkolleksjoner.

Se imidlertid opp for etterligninger – syntetiske stoffer er gjerne billigere enn ull, og særlig lavpriskjedene har gjerne både strikkede plagg og «ulne» stoffer som slett ikke kommer fra verken sau, geit eller alpakka.

Strikkegenseren er en av sesongens hotteste plagg, og et godt sted å starte om du vil investere i noe varmt nytt til garderoben nå.

Finn inspirasjon i bildegalleriet over.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus