Yrende dyreliv i motebildet

SEBRA: Tom Ford har lagt sin elsk på sebraen. Bildet er tatt backstage under designerens høst- og vintervisning. (FOTO: Zuma Press / NTB scanpix)

Designerne henter inspirasjon i dyreverdenen.

Reven har blitt gransket nøye denne høsten, ikke minst musikalsk. Og over det ganske land har stolte jegere brukt årstida på å sikre seg jakttrofeer som elggevirer og reinsdyrkinn. Men går vi til motebildet, er det ikke den norske faunaen som får mest oppmerksomhet denne sesongen. Sebraene og leopardene får imidlertid mye plass å boltre seg på.

Såkalt dyreprint har ofte dukket opp i kolleksjoner de siste åra. Trenden fortsetter inn i framtida. Det virker rett og slett som om designerne ikke får nok av de dekorative dyremønstrene.

Alexander Wang, Carven og Tom Ford er blant dem som tydelig hentet inspirasjon fra dyreverdenen da de satte seg ned ved skissebordet. Og tar vi en sniktitt på Tom Fords vår- og sommerkolleksjon, hopper jammen sebraen fram der også.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus