Blomstrende vintermote

RØFT: Givenchy kombinerte flagrende blomsterskjørt med skinnjakke med blomstermønster på sin høstvisning. (Foto: Stephane Cardinale / NTB scanpix)

Blomstermønster er ikke kun forbeholdt søte sommerkjoler og lette sommertopper.

Denne høsten og vinteren er blomstermønster in, og da snakker vi mønster av den mer mørke, dramatiske og glamorøse sorten.

På catwalken ble oransje, rødt og sort kombinert med sotede øyne og røde lepper. Lange skjørt og feminine utringninger ga stilen et romantisk tilsnitt.

Les også: Med høst til anklene

Blomstene kom i alle slags former: Mulberry og Givenchy hadde plassert dem på lær for en tøffere edge. Valentino satset på det romantiske med blomstrende blonder og broderier. Mens Christopher Kane viste en mer leken side med hundrevis av kunstige blomster strategisk plassert på gjennomsiktige kjoler.

Dramatiske mønstre krever enkelt tilbehør, så ta gjerne bare på et par ankelboots og en kåpe før du smetter ut i høstkulda.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus