Med høst til anklene

PRADA: «The Devil Wears Prada» heter filmen med Anne Hathaway og Meryl Streep fra 2006. Bærer Prada gjør også denne modellen. (FOTO: Luca Bruno / AP / NTB scanpix)

Det gjelder å være godt skolert.

Du trenger kanskje ikke dra fram de tykkeste vinterskoene riktig ennå. Men det er aldri dumt å ha et par ankelstøvletter på lur om høsten.

Da designerne viste fram sine høst- og vinterkolleksjoner, var Prada og Stella McCartney blant dem som kledde modellene i sko til anklene. Sesongens ankelstøvletter finnes i et utall varianter. Liker du det enkelt? Rocka? Eller kanskje er du av den mer glamorøse typen? Ikke noe problem. Butikkhyllene bugner av støvletter for enhver smak.

Grungestilen som var så populær på 1990-tallet, har gjort et realt comeback denne høsten. Stilen gjør seg gjeldende også på skofronten. Solide såler, også såkalte traktorsåler, finner du på støvletter så vel som lavere sko. Vil du gjøre mimrestunden komplett, er det bare å finne fram flanellsskjorta og lete fram Nirvanas album «Nevermind».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus