Høstens største trender

HUNDETANN: Stoff i hundetannmønsteret er mye brukt i blant annet kåper. Denne varianten kommer fra Dior. (FOTO: Ian Langsdon / Epa / NTB scanpix)

Motehusene blander ulike stiler i høst og vinter.

Ny årstid betyr nyheter fra verdens motehus. I høst- og vinterkolleksjonene blandes en mengde ulike stiler – og mange av dem har du nok sett før.

Blant annet får vi et gjensyn med favoritten fra midten på 1990-tallet: Bukse med skjørt. Marques' Almeida og Mulberry er blant dem som bringer trenden fram fra glemselen. Også hundetannmønsteret holder koken, skriver Vogue. Motemagasinet har tatt for seg de sterkeste høst- og vintertrendene 2013-2014.

Til tross for at vi går vinteren i møte, har både Marni, Vera Wang og Christian Dior gitt plass til tubetopper i neste sesongs kolleksjoner. For den som synes det blir i kaldeste laget, er det likevel håp: Kapper og høyhalsede gensere står også på høstmenyen hos de fleste motehus. Stella McCartney og Céline er blant dem som også holder på oversize-stilen. Ønsker man en hjemmekoselig pysjamasstil, og har god råd, kan man gå til Louis Vuitton.

Men det gjenstår ennå å se i hvor stor grad trendene finner veien fra catwalken og ut til butikkene og vanlige forbrukere som deg og meg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus