Høstens største trender

HUNDETANN: Stoff i hundetannmønsteret er mye brukt i blant annet kåper. Denne varianten kommer fra Dior. (FOTO: Ian Langsdon / Epa / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Motehusene blander ulike stiler i høst og vinter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ny årstid betyr nyheter fra verdens motehus. I høst- og vinterkolleksjonene blandes en mengde ulike stiler – og mange av dem har du nok sett før.

Blant annet får vi et gjensyn med favoritten fra midten på 1990-tallet: Bukse med skjørt. Marques' Almeida og Mulberry er blant dem som bringer trenden fram fra glemselen. Også hundetannmønsteret holder koken, skriver Vogue. Motemagasinet har tatt for seg de sterkeste høst- og vintertrendene 2013-2014.

Til tross for at vi går vinteren i møte, har både Marni, Vera Wang og Christian Dior gitt plass til tubetopper i neste sesongs kolleksjoner. For den som synes det blir i kaldeste laget, er det likevel håp: Kapper og høyhalsede gensere står også på høstmenyen hos de fleste motehus. Stella McCartney og Céline er blant dem som også holder på oversize-stilen. Ønsker man en hjemmekoselig pysjamasstil, og har god råd, kan man gå til Louis Vuitton.

Men det gjenstår ennå å se i hvor stor grad trendene finner veien fra catwalken og ut til butikkene og vanlige forbrukere som deg og meg.