Hvit fortsettelse

Denne sommerlige kjolen er fra MQ. Plagget er ikke noe du bør møte opp i bryllup med – med mindre det er du som er bruden. (FOTO: Produsenten)

Flere designere lekte seg med hvite stoffer allerede forrige sesong. Men nå som sommeren står for døra, har antall hvite innslag i kolleksjonene vokst.

Sitter du på noen skatter i garderoben allerede, fortjener de kanskje en ny sjanse. Det er heller ingenting i veien for å gå til anskaffelse av noen flere. Mens Elle melder om at hvite jeans nå er i ferd med å bli allemannseie, skriver Vogue om at også designerne har eksperimentert mye med det lyse i forkant av denne sesongen.

Den som tenker at hvitt er kjedelig, bør tenke om igjen. Det hele beror på hvilken type hvit du er, ifølge moteekspertene. Du kan være romantisk som Valentino, sporty som Stella McCartney, stilren som Prada eller leken som Moncler Gamme Rouge. Men pass på, det er lett å få grønske på knærne!

Personvernpolicy