Høy på sandaler

ELEGANT: Alexander Wangs modeller vandret ned catwalken på høyhælte sandaler med smale remmer rundt både ankel og legg. (FOTO: Fashion Wire Daily / NTB scanpix)

Glem fornuften, i vår skal du opp i høyden.

Glem praktiske sandaler i brunt skinn med flat såle. I vår skal du høyt opp på sandalene. På catwalken for årets vår og sommer trippet modellene rundt på sandaler med alt fra skyhøye kilehæler til klassiske stiletter.

Hos noen av designerne var hælen et kunstverk i seg selv, som hos Emilio Pucci, der kilehælene blant annet kom i form av en sammenslynget drage. Eller som hos Dolce & Gabbana, som presenterte en etnisk inspirert kolleksjon med kilehæler og broderte sandalremmer i sterke farger og tradisjonelle mønstre.

Metallisk look er en stor trend i vår, enten det metalliske kommer som spenner, glidelåser eller over hele skoen. Samtidig ser man også sporty innslag med klare kontrastfarger.

Et par fine sandaler kan brukes til så godt som alt, enten det er smale jeans eller en sommerlig kjole. Velger du å gå for en høyhælt variant, får du dessuten lengre bein og en mer høyreist holdning på kjøpet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus