Med piggene ute

PÅ SPISSEN: Gucci er blant dem som lar piggene gro denne sesongen. (FOTO: Daniel Dal Zennaro / EPA / NTB scanpix)

I vår er det bra å ha piggene ute, når det gjelder antrekket vel å merke.

Snakker vi om holdninger og humør, er det ikke positivt å ha piggene ute til stadighet. Det er noe helt annet hvis det er snakk om vårens motebilde. I tida som kommer, kan du nemlig ha piggene ute med god samvittighet – rent klesmessig. Slik tilsetter du en liten dose rock i hverdagen.

Balmain og Gucci er blant dem som har sendt pigger eller nagler ut på catwalken under visninger av vår- og sommerkolleksjonene 2013. En av Guccis nyheter er et knallgult antrekk med rikt utsmykket halsåpning der også spisse detaljer har fått plass.

Piggene pryder topper så vel som bukser og vesker. Men vi må vende blikket ned for å finne den tydeligste bæreren av trenden. Piggene stritter ut av en mengde sko. Det sørger blant andre Aldo, Lindex og Eurosko for. Så hvis du vil pigge deg opp i vår, kan du trygt starte med undersåttene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden