Min veske er lastet med ...

DOKTORVESKE: Den minner om veska en lege har med seg på hjemmebesøk. Modellen fra Mulberrys visning er er siste skrik fra den britiske veskeprodusenten. (FOTO: Giovanni Giannoni / Fairchild / NTB scanpix)

Høstens motevesker rommer mye.

Av og til glimter designerne til med praktiske moter. Og stil og funksjonalitet må kunne sies å gå hånd i hånd denne høsten, med en mengde staselige og romslige vesker.

Visst er det fare for det komplette kaos hvis du må lete fram den ringende mobilen som typisk nok har havnet på bunnen. Men til gjengjeld har du en plass å gjøre av luer, votter og skjerf idet du beveger deg fra kulda ute til varmen på kafeen – og et sted å putte finskoene på vei til og fra julefest.

Les også: Du slipper å kjøpe nye klær

Catwalkene med høstens og vinterens mote har vært fylt med disse store, fargerike veskene. Gode eksempler finner du hos Fendi, Mulberry, Narciso Rodriguez og Marc Jacobs. I tillegg til å romme mye ser de også bra ut, bemerker britiske Vogue, som har gravd fram noen godbiter fra visningene. Og veskene blir lagt merke til, noe som kan være en lettelse hvis du først har tatt deg råd til et eksemplar av dette kaliberet.

Men gigavesken har også sine ulemper. Det kan nevnes at tunge skuldervesker får skylda for en del ryggplager hos veskebærende kvinner, så kanskje det er noe å tenke på når du fyller den til randen enda en gang?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden