Fra catwalk til kjedekopi

Høstens ti viktigste nøkkelplagg

NØKKELPLAGG: 10 av høstens må-ha plagg, bare til langt hyggeligere priser © FOTO: Produsentene og Catwalkpix
NØKKELPLAGG: 10 av høstens må-ha plagg, bare til langt hyggeligere priser © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

Du trenger ikke tømme lommeboka for å sikre deg høstens it-plagg!

Her er 10 av høstens viktigste nøkkelplagg. Klart, går du for designeroriginalen, koster det skjorta og litt til som regel.

Derfor er vi like lykkelige hver gang vi ser et fint plagg som tydelig har hentet inspirasjonen sin fra våre favorittdesignere.

COCKTAILKJOLE OG STATEMENTSMYKKE

La cocktailkjolen bli din nye festfavoritt denne høsten. Vi har hentet vår inspirasjon fra motehuset Lanvin. Bytt ut den lille sorte med en en rød kjole med markert midje, og gjør det hele til en langt hyggeligere pris: Kr 499 for kjolen fra Mango.

Matthew Williamson er designeren sin som kan farger, og nå er det nettopp fargerike smykkene skal være. La et glitrende statementsmykke piffe opp en mørk høstgarderobe. Kr 249 for dette fine smykket fra Bikbok.

Les også: Festfin i tøfler

Bilde

COCKTAILKJOLE OG STATEMENTSMYKKE: Matthew Williamson viser fine statementsmykker på catwalken, men Bikbok har et litt billigere et til salgs. Lanvin sine kjoler er absolutt sikleverdige, men har du ikke lommeboka til Lanvin, så kan du jo se på Mango for eksempel. © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

SKINNBLAZER OG BLYANTSKJØRT

Alberta Ferretti var bare en av mange som viste skinn på catwalken for høsten 2012. Går du for skinnblazer i høst, skal den klassiske svarte varianten ha skinndetaljer og markert midje. Vi fant vår favoritt på Zara, kr 1195.

Blyantskjørtet holder stand, men nå skal de gjerne være mønstrede. La deg inspirere av Etro sitt finfine skjørt, og tilsier lommeboka mer kjedebutikk enn dyr design, så går du for Lindex sitt til kr 299.

Les også: Høstens sterkeste trender

Bilde

SKINNBLAZER OG BLYANTSKJØRT: Skinn er superhot i høst. Vi ser det blant annet hos Alberta Ferretti. Og hos Zara. Blyantskjørtet er bare å omfavne først som sist. De viste det blant annet hos Etro, men Lindex har billigvarianten. © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

DEKORERT BUKSE OG BOMBERJAKKE

Balmain er superhot men akk så dyrt. Heldigvis lot Cubus seg inspirere til å lage denne fine buksa til en litt mer tilgjengelig pris: kr 999. La den fantastiske buksa være blikkfanget, og hold resten av tilbehøret enkelt.

Bomberjakka kan gjøre hele antrekket! Velg en variant med detaljer, påsydde steiner eller fine broderier for eksempel. Vi lot oss inspirere av Proenza Schouler, men takker gjerne ja til denne fine varianten fra Oasis, til kr 999.

Les også:

15 udødelige klassikere

Smykker – stort sett

Bilde

DEKORERT BUKSE OG BOMBERJAKKE: Den fine buksa fra Balmain koster antakelig en hel formue. Cubus sin er langt rimeligere heldigvis. En bomberjakke som hos Proenza Schouler kan redde et kjedelig antrekk. Oasis har en lyserosa fin variant. © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

WESTERNSKJORTE OG BLOMSTRET KJOLE

Westerntrenden er hot som bare det i høst, og denne skjorta fra Isabel Marant er det ingenting å utsette på. Så kjekt at Cubus har laget en kopi da! Til bare 299.

Dolce & Gabbanas kjole med fantastisk blomsterprint er jo perfekt nå i overgangen til kaldere høstdager. Vi fant denne fine kjolen fra Oasis, til kr 1199.

Les også:

Prisforskjellen på disse veskene er nesten 18.000 kroner

Alle tiders skjørt

Bilde

WESTERNSKJORTE OG BLOMSTRET KJOLE: Isabel Marant gjør det igjen, og vi hiver oss mer enn gjerne på westerntrenden. Så hyggelig at kjedebutikker som Cubus følger opp da! Er du en kjolejente, vil du elske visningen til Dolce & Gabbana, - og forhåpentligvis også denne fine kjolen fra Oasis. © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

FLATE ANKELBOOTS OG MINIMALISTISK KÅPE

Sko i ekte skinn koster jo alltid litt, men disse fra Din Sko koster i hvertfall bare 699. Antakelig bare en brøkdel sammenliknet med lekkerbiskenene fra Derek Lam. Skinnbootsene kan kombineres med alt fra skinny jeans til søte kjoler. Komfortabelt og kult!

Motehuset Céline står for høstens mest sikleverdige kåper, og i høst skal kåpene skal ha et enkelt, stilrent og skarpt snitt. Vår Zara-versjon koster heldigvis bare 1395.

Les også:

Slik blir du en proff nettshopper

Sommerklær for gravide

Bilde

FLATE ANKELBOOTS OG MINIMALISTISK KÅPE: To klassikere i skapet, men i stedet for 20 000 for en kåpe, så må du ut med kr 1395 hos Zara. Og de fine skoene hos Derek Lam, kan du få i en litt annen versjon hos Din Sko. © FOTO: Produsentene og Catwalkpix

Les også:

Historien bak de berømte veskene

- Puppene mine er ikke det de engang var

Høstens sko: de fineste designerkopiene

Nå kan du kjøpe strikkekit til den berømte Skappel-genseren

- Jeg har aldri vært komfortabel med å være sexy

Tre bloggere styler shortsen, bomberjakka og tulipantoppen

De beste nettbutikkene

Vi testet lipglosser

Les flere nyheter

Personvernpolicy