Hold på clutchen

KNÆSJ: Da Tommy Hilfiger viste vårens og sommerens moter under moteuka i New York, gjorde denne fargeklatten av en clutch seg bemerket. (FOTO: AP / Stephen Chernin / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Clutchen er et praktisk tilbehør som aldri går av moten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kort og mobil må være med. Helst også en lipgloss og en liten pudderdåse, slik at du kan freshe deg opp når det lir utpå kvelden. Men kjolen har ingen lommer, jakka egner seg dårlig som oppbevaringsplass, og hverdagsvesken blir for klumpete. Prøv en clutch – eller konvoluttveske, om du vil.

Clutchen er et praktisk tilbehør som aldri går av moten. Har du et nøytralt antrekk, kan du med hell velge en clutch som gjør litt ut av seg – da blir den som et smykke. Har du mye annet tilbehør, er det kanskje bedre å gå for en clutch som ikke roper altfor høyt.

Da konvoluttvesken hadde sitt forrige comeback, på 1980-tallet, falt valget gjerne på en veske som matchet skoene og visa versa. I 2012 kan vi leke oss litt mer. Hvorfor ikke prøve en farge du vanligvis lar ligge? Kanskje finner du ut at nettopp vesken er det lille som skal til for å heve antrekket fra en 5-er til en 6-er?

Les mer om mote