Meny

Slik blir sommerens festivalmote

BOHEMSK: Skuespiller Vanessa Hudgens vandret rundt i en vid, armløs jakke, kort denimshorts, blomsterhårbånd, blomstrete topp og store solbriller. Forbered deg på festival og la deg inspirere. (FOTO: STS / WENN.com / NTB scanpix)

Er du blant dem som allerede har sikret deg billett til årets festivalbegivenheter?

Sommeren er som kjent en lang musikkfest, men festivalsommeren er også tiden for å vise fram beina, slå ut håret og eksperimentere med moter. Nyte musikk med stil, rett og slett.

Det gjorde festivalgjengerne på årets Coachella Festival, den amerikanske musikk- og kunstfestivalen som hver april trekker til seg det som kan krype og gå av kjendiser. På scenen sto navn som The Black Keys, Dr. Dre & Snoop Dog, Radiohead og Justice. Motemessig til inspirasjon også for oss som starter festivalsesongen litt senere.

Emma Watson , Kate Bosworth, Kristen Stewart, Vanessa Hudgens og Nina Dobrev var bare noen av skuespillerne som avla årets Coachella et besøk, og med dette slo an tonen for årets hotteste festivalmote.

Og dommen er klar: Årets festivalgarderobe bør inneholde korte shorts , lave støvletter , hatter, frynser, store smykker, solbriller , og mønstrete signaturplagg.

Miks og match, prøv deg fram, våg å satse og la deg inspirere av moteløvene i det glade California.

Les også: - Den råeste av sommerfestivalene

Nå er shortsen kortere enn noensinne

Nå skal vi opp i høyden

Bli inspirert - les mer om mote

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært