Selfie-intervjuet  - våre digitale vaner:

– Internett fungerer riktig så bra nå

<p><b>FRU TIMIAN:</b> Marit Røttingsnes Westlie driver en av Norges mest populære matblogger «Fru Timian». Selfie'en sin har hun tatt foran diverse kjøkkenredskaper.<br></p>
FRU TIMIAN: Marit Røttingsnes Westlie driver en av Norges mest populære matblogger «Fru Timian». Selfie'en sin har hun tatt foran diverse kjøkkenredskaper.

Damen bak den populære matbloggen «Fru Timian», er fornøyd med internett, men vil nettavisenes «Du vil ikke tro hva som skjedde da...»-titler til livs.

Marit Røttingsnes Westlie er gift og har to barn på 12 og 14 år. Hun driver den populære matbloggen Fru Timian og jobber som matformidler. 45-åringen har blant annet gitt ut ni kokebøker. Hun driver også nettbutikken Fru Timians nettbutikk.

Min hjemmeside/startside på nett: www.frutimian.no

Dagens første knapp: Først lysbryteren, så mobilen.

Dagens første nyheter får jeg fra: Aftenposten.no

Dersom jeg var sjef for internett, ville jeg... Ja, si det. Jeg synes jo det funker riktig så bra nå.

Mitt favorittnyhetssted på nett? Jeg bruker aftenposten.no for nyheter og people.com for sladder om stjernene.

Jeg foretrekker å bruke stasjonær maskin på jobb - den er best å skrive mye på, for da kan jeg se rett fram og ikke ned når jeg skriver. Bruker bærbar hjemme når jeg jobber der og bruker også mobilen mye til Instagram og Snapchat og til å poste ting når jeg er ute på farten.

Under juletreet håper jeg å finne: Jeg ønsker meg nytt fotoapparat som tar knakende bra bilder og som er lite å ha med seg når jeg er ute på diverse jobber.

Dette nettstedet bruker jeg mest på jobben: themarthablog.com - fordi det er veldig moro å følge livet til USAs store matdronning - Martha Stewart. Og så bruker jeg Google analytics mye for å sjekke hvor mange som har vært inne på bloggen min dagen før og hvor mange som er der akkurat NÅ - og hvilke sider de er inne på. Og så er jeg jo inne på min egen side mange ganger om dagen - for å sjekke oppskrifter og gjøre ting og tang der. Nå i disse juletider bruker jeg min egen side for å finne favorittoppskriftene mine på både julekaker og julemat.

Mitt tips til reise-app eller -nettsted? Bruker ingen reise-app’er, men elsker Airbnb.

Dette nettstedet/tjenesten bruker jeg mest i fritiden? Jeg er veldig mye på nettet gjennom jobben, så jeg prøver egentlig å ikke bruke så veldig mye tid der ellers.

Min favoritt-app: Google Analytics pro2

Min favorittblogger: Komikerfrue er veldig lite selvhøytidelig og skriver morsomt - henne leser jeg for pur underholdning. Så følger jeg med på bloggen til kokken Donald Skehan.

Dette kan vi gjøre med mobilen/PCen om 10 år: Det har jeg ingen anelse om, men det er sikkert veldig mye.

De største fordelene med digitaliseringen av samfunnet er ... Veldig mye er mye enklere nå enn tidligere. Informasjonsinnhenting for eksempel. Jeg er dessuten glad i den kjappheten som digitaliseringen medfører.

Denne appen/nettstedet tror jeg ikke andre bruker: Jeg er absolutt ingen innovatør når det kommer til å bruke app’er, så her har jeg ingen gode forslag.

Hvordan tror du nettavisene ser ut om ti år? Forhåpentligvis har de færre overskrifter av typen: «Du vil ikke tro hva som skjedde da ...»

Når du skal slappe av eller bare la deg underholde – hvilken app/nettsted velger du da? Da skroller jeg meg gjennom Facebook.

Hva burde ABC Nyheter satse på for å bli bedre? Kanskje fått inn en fast spalte med all den gode maten som Fru Timian skriver om :)

Les alle tidligere selfie-intervjuer i ABC Nyheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus