– De vasker ikke – tror det vil gi maten ekstra smak

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rengjøreren Will Panzino trosset jobben ved å bytte ut mopp med mobilkamera, da han støtte på et skrekkelig skittent kjøkken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg likte ikke det jeg så. Jeg har ingenting i mot dem, sier Will Panzino til lokalavisen Caledonian Record.

Det var for en uke siden at amerikaneren la ut den sjokkerende videoen av hvordan det så ut på kjøkkenet til kinarestauranten Asian Garden i Littleton, USA. Forholdene på kjøkkenet var så sjokkerende at han trosset jobben om å vaske opp, og valgte i stedet å filme kjøkkenet, for å deretter legge det ut på Facebook og YouTube.

Se også: Sprelsk mat: – Jeg kjente den suge seg fast i munnen

Synet Panzino møtte, i det som egentlig skulle være en rask vaskejobb, var mildt sagt kritikkverdig. Veggene var klint til med matrester, taket hadde et tykt belegg av fett, og det var insekter sammen med ingrediensene. Dette er bare et fåtall beskrivelser av hva man ser i videoen.

Se også: Mat­kri­ti­ker om McDo­nald's-burger: - Som eksklusiv vin!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På sosiale medier har det vært flere reaksjoner etter at videoen ble publisert. De fleste har kritisert restauranten for den dårlige hygienen, mens andre har faktisk stilt seg kritisk til om videoen er autentisk. Mange har også ment at Panzino sviktet arbeidsgiveren sin ved å ikke gjøre det han egentlig skulle.

Ifølge Panzinos Facebook-side, ble han sparket av Start To Finish, vaskeselskapet han jobbet for, umiddelbart etter at han la ut videoen.

Den den kjente Oslo-restauranten Lorry ble nylig stengt på dagen, etter at disse forholdene ble avdekket av Mattilsynet: