Ventet på flyplass i ti dager, men kjæresten kom aldri

Alexander ventet forgjeves på kjæresten på en kinesisk flyplass. Til slutt ble han hentet av ambulanse.

Det sies at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Men for 41-åringen Alexander Pieter Cirk ble ti dagers forgjeves venting på flyplassen i Changsha i Kina i meste laget.

Ifølge Evening Standard hadde turtelduen reist den lange veien fra Nederland til Kina for møte sin 26 år gamle kjæreste for første gang. Da han kom ut i ankomsthallen var det derimot ingen kjæreste å se, men Cirk lot seg ikke knekke av det og satte seg like godt til å vente.

Les også: Å vente på en flyplass trenger ikke være et ork

Ti dager senere var han blitt så utmattet at han ble fjernet fra flyplassen og fraktet til sykehus for behandling. Saken vekket oppsikt i kinesiske medier som slo den stort opp og til slutt fikk kinesiske Zhang øye på det som var skjedd.

Til den kinesiske TV-kanalen CCTV fortalte Zhang at hun ikke trodde han hadde ment alvor da han sa han skulle komme og at hun hadde vært i en annen by for å gjennomføre en plastisk operasjon i det aktuelle tidsrommet.

Det hører med til historien at hun gjerne vil møte Cirk en gang i fremtiden dersom han kommer tilbake til Kina igjen. Det vites ikke om Cirk, som nå er tilbake i Nederland, setter seg på flyet nok en gang.

Les også: Slik lurte han flyplassikkerheten

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus