Meny

Badende tvillinger rører en hel verden

De er bare dager gamle. Men de badende franske tvillingene er allerede blitt kjent over hele verden, der de klamrer seg til hverandre.

Tvillingene, en gutt og en jente, blir massert i badebaljen av en sykepleier, i et forsøk på å etterligne livet i magen. Det hele ble filmet, og lagt ut på Internett, der videoen raskt ble svært populær.

Se også: Fødte helt unike firlinger

Folk har latt seg fascinere og røre av hvordan de to babyene klamrer seg til hverandre, og tydelig nyter hverandres selskap i det varme vannet.

Sonia Rochel er sykepleier ved Clinique de la Muette in Paris, og ønsker å vise metoden for å etterligne livet inne i magen, i et forsøk på å skape trygghet og nytelse for de små. Massasjen foregår i 15 minutter og kalles «Thalasso Bain Bébé Jumeaux» på fransk, et slags spa for nyfødte.

Se også: Baby svømmer uten hjelp

En video av en ti måneder gammel baby, som reagerer på morens sang, har fått debatten til å rase om hvorvidt en baby kan la se røre. Se videoen her: (Les artikkelen her)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus