Utroskap blir stadig enklere å skjule

<p>SKJULER UTROSKAP. I dag er det mye enklere å skjule at man er utro. Foto: Arkivbilde</p>
SKJULER UTROSKAP. I dag er det mye enklere å skjule at man er utro. Foto: Arkivbilde

Det er foruroligende mange apper som hjelper utro partnere med å lure sine kjære.

Før i tiden kunne du relativt enkelt finne ut om partneren din var utro ved å snoke på telefonen deres, lese e-postene eller sjekke bildene vedkommende hadde tatt.

I dag er det stadig vanskeligere å avsløre utroskap fordi det er blitt alt for lett å skjule slike åpenbare spor. Og det finnes et hav av apper hvor man enkelt kan gjemme unna bevis.

Independent var først ute med saken.

Les også: – Dating-appene gjør deg sårbar

Disse appene bør partneren din IKKE ha på telefonen:

1. Private Photo

Hvis du snoket på partnerens telefon etter tegn på utroskap, ville du ha tenkt på å åpne kalkulatoren?

Private Photo-appen ser nemlig ut som en kalkulator, men når du har skrevet inn riktig passord viser det seg å være en bilde-app med spesiell sikkerhet. Bildene som er lagret i appen, kommer heller ikke opp i telefonens originale bildebibliotek.

2. Tiger Text

Dette er ikke egentlig en app for å skjule utroskap, men Tiger Text lar brukeren gjemme spesielt utvalgte tekstmeldinger. Hvis du ikke vil at noen skal få tak i deg (for eksempel elskeren din), og de prøver å ringe deg, vil appen spille av en «ingen dekning»-tone, skriver Bravo TV.

Appen var i utgangspunktet laget for bruk i business, men den kan også brukes for å skjule utroskap.

Les også: Love me Tinder

3. Nosy Trap

Hvis du er utro og er redd for at partneren din skal finne ut av det, er Nosy Trap en god løsning. Appen lar deg nemlig avsløre snokeren før de avslører deg.

Du aktiverer den når du går fra telefonen din. Dersom noen prøver å gå inn på den for å snoke, tar appen et bilde av den skyldige.

Denne appen fungerer også ypperlig om du har en over gjennomsnittet sjalu kjæreste som til stadighet snoker på telefonen din for å ha kontroll på deg og ditt.

4. Fox Private Message

Vær på vakt hvis du avbryter partneren din i en telefonsamtale og biter deg merke i at de rister på telefonen. Fox Private Message sletter nemlig alle meldinger når telefonen ristes.

Enda verre er det at appen har forkledning på hjem-skjermen. Når du har skrevet inn et nummer i den, vil alle meldinger som mottas av den kontakten lagres rett i appen istedenfor i den vanlige innboksen.

Les også:

Forbrukerrådet med hardt skyts mot dating-app

Dette sexleketøyet sladrer når du bruker det

Personvernpolicy