Eneggede tvillinger fødte hvert sitt par eneggede tvillinger

Kelli og Kerri sier de har mye til felles. De tenker på samme måte, de liker de samme tingene og de høres like ut når de snakker. Med to sett tvillinger hver, har de nå enda mer til felles.

Tvillingsøstrene Kelli og Kerri fødte med en måneds mellomrom, og har hvert sitt tvillingpar fra før. Nå er det ti tvillinger i familien.

Det begynte for fem år siden da Kelli Wall fødte identiske tvillinger, jentene Madison og Mc-Kell. Et år senere fødte Kellis egen identiske tvilling, Kerri Bunker, tvillinger hun også. Denne ganger toeggede, en gutt og en jente, Hallie og Kole.

Siden fikk Kerri enda en jente, som hun døpte Singleton.

Les også: Fødte to par eneggede tvillinger på samme dag

Så skjer det for andre gang

Nylig fødte Kerri og Kelli igjen, med en måneds mellomrom. Denne gangen ble det eneggede tvillinger på dem begge.

– Det kom som et sjokk. Vi ble syke omtrent samtidig. Hun (Kerri) var åpenbart noen få uker bak meg, men vi gikk gjennom graviditeten sammen, sier Kelli til ABC News, og ler.

Les også: Eneggede tvillinger i hver sin verdensdel

Skal bli naboer

Nå er det fem tvillingpar i familien, som kommer fra Utah i USA, og det bare på to generasjoner. Storfamilien planlegger å holde sammen i fremtiden.

– Hun bygger faktisk et hus ved siden av meg, så nå skal vi blir naboer, forteller Kelli.

Det blir spennende å se om de nyfødte klarer å skille mellom hvem som er mor og hvem som tante.

Et ganske likt problem fikk 16 måneder gamle Reed, som trodde hun hadde vært hos faren sin, mens det egentlig var farens eneggede tvillingbror som hadde vært barnevakt. Se forvirringen i videoen under.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus